ZZP Agenda week 35: Samenwerkdag in Amersfoort

Avatar foto ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Samenwerken en sparren met collega-ondernemers

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 28 augustus: Sparen voor je pensioen

Ben jij als ondernemer al bezig met het sparen voor je pensioen? Of is dat volgens jou nog ver weg en stel je het steeds uit? Deze workshop laat je zien hoe makkelijk en belangrijk het is om hiermee te beginnen, door bijvoorbeeld geld opzij te zetten met belastingvoordeel.

Het pensioenstelsel, de belastingvoordelen en de regels waar je je als freelancer aan moet houden komen allemaal aan bod in de pensioenworkshop van Brand New Day. Ook worden de opties besproken die je hebt om vermogen op te bouwen: sparen, actief beleggen en indexbeleggen.

Dit is hét moment om te starten met sparen voor je pensioen.

ZZP Agenda 29 augustus: Solopreneur & Freelancer Coworking Day

In je eentje ondernemen heeft vele voordelen. Toch mis je soms misschien wel iemand om even mee te sparren. Van anderen kun je vaak namelijk veel leren. Daarom organiseert Boundless een co-working day.

Krijg nieuwe inspiratie van collega-ondernemers, leer elkaar wat beter kennen en help elkaar met ideeën. Boundless biedt lekkere koffie en thee, een lekker lunch, een goede Spotify playlist en aan het eind van de middag een borrel.

ZZP Agenda 1 september: Ondernemen voor beginnende content creators

Hoe kom je aan opdrachtgevers? Hoe bepaal je je tarief? Wanneer is het juiste moment om te beginnen met je onderneming? Het zijn vragen die content creators Tedje van Gils & Femke Kamps (werkzaam voor o.a. KLM, Apple, Cosmopolitan & Leen Bakker) dagelijks ontvangen.

Tedje en Femke organiseren deze masterclass, waarin zij antwoord zullen geven op jouw vragen. Zo geef jij jouw onderneming een vliegende start!

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Aanbevolen

Haal pensioen uit je vermogen als zzp'er
Financiën
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
ZZP Barometer | Pensioen
Zzp en pensioen, hoe zit dat?
Payrolling
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.