ZZP Agenda week 37: Alles over klanten en verkopen

ZZP Agenda (week 37): Klanten en verkopen

Lachend leren van “klantengek” André Troost

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 11 september: In drie dagen meer verdienen dan in zes

Tijdens deze workshop leert Hans Jansen je hoe je in drie dagen ondernemen meer kunt verdienen dan in zes dagen hard werken. Je gaat samen met andere ondernemers in een interactieve en inspirerende workshop ervaren wat je zoal bij kunt leren in het ondernemersvak.

Je krijgt praktische antwoorden op de volgende vragen:

  • Hoe presenteer ik mezelf bij klanten?
  • Welke verkoopmethodieken kan ik toepassen?
  • Welke klanten wil ik niet (meer) en wie zijn mijn ambassadeurs?
  • Wat heb ik als mens nodig om als ondernemer te groeien?

De workshop bestaat uit twee dagdelen: één op 11 september en de volgende is op 18 september.

ZZP Agenda 12 september: De klant is geen koning

ZZP Alphen organiseert op woensdagavond 12 september samen met klantengek André Troost een workshop in het Parktheater. Een uur lang gaat deze bijeenkomst over klanten. Daarbij wordt ook veel aandacht besteed aan humor als verkoop-tool. De toegang voor niet-leden is €10,-. Voor leden is het gratis.

ZZP Agenda 14 september: Werken, maar niet in loondienst
Ben je nog niet bezig met ondernemen, maar lijkt het je wel interessant? Netwerkcafé Zaanstad organiseert op vrijdag 14 september een speciale ochtend in het Zaantheater, waarin verschillende workshops worden gegeven over de persoonlijke en zakelijke kanten van zelfstandig ondernemerschap.

Zo kom jij erachter of zelfstandig ondernemen misschien ook wel heel goed bij jou past!

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.