ZZP Agenda week 38: Netwerkbijeenkomst Prinsjesdag

ZZP Agenda (week 38): ZZP Barometer | Prinsjesdag

Wat betekenen nieuwe plannen voor jouw onderneming?

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 18 september: Meer en sneller verkopen

Veel ondernemers hebben moeite met hun salesproces. Niet iedereen vindt het een leuk aspect van het ondernemen en veel ondernemers zouden best wat meer deals willen sluiten.

Ben jij ook een van die ondernemers die sneller wil verkopen? Dan is deze masterclass geschikt voor jou. Samen met Koen Stam en andere ondernemers duik je samen in jouw bedrijf en leer je alles over verkooptechnieken. Je leert hoe je meer kunt verdienen aan huidige klanten, hoe je inzicht krijgt in jouw pipeline, wat een salesfunnel is en hoe je van jouw klanten ambassadeurs maakt.

ZZP Agenda 18 september: ZZP-event: Succesvol ondernemen

Op dit zzp-event, georganiseerd door de Kamer van Koophandel, kun je andere zzp’ers ontmoeten en slim met elkaar samen leren werken. Ook kun je verschillende manieren ontdekken om klanten te vinden en kun je een professionele profielfoto laten maken.

Het event start met een inspirerende ‘megabrainstorm’: een bijzondere manier om inspiratie op te doen. Vervolgens zijn er verschillende workshops te volgen. Ook kun je met andere zzp’ers en een expert in gesprek. Tussen de programmaronden door en na afloop is er gelegenheid om contact te leggen met collega-zzp’ers. Vooral als je al enige tijd actief bent als zzp’er mag je dit event niet missen!

ZZP Agenda 19 september: Netwerkbijeenkomst over Prinsjesdag

Op dinsdag 18 september, de derde dinsdag van de maand, is het Prinsjesdag. Koning Willem-Alexander spreekt op deze dag de Troonrede uit en minister Hoekstra van Financiën biedt de Miljoenennota en Rijksbegroting 2019 aan de Tweede kamer aan. Wat verandert er voor jouw onderneming in 2019? Dat wordt de volgende dag besproken tijdens deze netwerkbijeenkomst, speciaal voor zzp’ers.

De voorzitter van Stichting ZZP Nederland, Maarten Post, is gastspreker. Hij praat je bij over de nieuwe plannen van het Kabinet voor het komende jaar.

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.