ZZP Agenda week 39: Internationaal ondernemen

Avatar foto ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
ZZP Agenda

Hoe kan je succesvol internationaal ondernemen?

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 24 september: KVK Internationaal Ondernemen Event

Je bent ambitieus en wilt succesvol internationaal ondernemen, maar hoe doe je dat? Tijdens het KVK Internationaal Ondernemen Event in Eindhoven worden alle uitdagingen met betrekking tot internationaal ondernemen behandeld.

Er worden diverse workshops gegeven en onder begeleiding van een KVK-adviseur vul je je eigen Internationaal Ondernemen Canvas in. Dit is een persoonlijk internationaal gericht actieplan. In Amsterdam op 26 september en in Groningen op 27 september kun je het KVK Internationaal Ondernemen Event bijwonen.

ZZP Agenda 25 september: Web Accessibility Live – Amsterdam 2018

De tweede editie van Web Accessibility Live staat in het teken van ‘best practice sharing’ en de toepasbaarheid van webtoegankelijkheid. Gedurende deze dag zal je onder andere inzicht krijgen in hoe andere organisaties werken aan webtoegankelijkheid. Er wordt bovendien aandacht geschonken aan hoe jij jouw organisatie mee kunt krijgen in dit proces. Dagvoorzitter Vivianne Bendermacher zal deze dag met veel enthousiasme presenteren.

ZZP Agenda 27 september: Low budget marketing

Ben jij ondernemer en wil jij dat klanten jouw bedrijf goed kunnen vinden? In de workshop ‘Low budget marketing’ leer jij hoe je de marketing voor jouw bedrijf opzet zonder dat het te veel geld kost. Je wordt stap voor stap meegenomen in het marketingproces.

Je leert dus hoe je snel en op de juiste manier in beeld kunt komen bij jouw potentiële klanten. Ten slotte komen de volgende thema’s aan bod: uitstraling van je bedrijf, social media, free publicity, guerilla marketing en de kracht van ambassadeurs.

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Aanbevolen

ZZP Barometer | Prijs vs waarde
Prijs versus waarde
Tips, trucs & checklists
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
ZZP Barometer | Blockchain skill Upwork
Blockchain is snelstgroeiende vaardigheid
Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.