ZZP Agenda week 41: Nadenken over jouw ‘oude dag’

https://www.zzpbarometer.nl/wp-content/uploads/2018/10/ZZP-Barometer-_-ZZP-Agenda-768x430.jpg

Bepaal jouw manier om te sparen voor je pensioen

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 7 oktober: Nationale Bokbierdag

Aanstaande zondag is het de Nationale Bokbierdag. In Zutphen wordt ieder jaar een groot festival georganiseerd waar allerlei bokbiertjes worden geschonken. Daar besteden wij als ZZP Barometer graag aandacht aan!

Voor alle zzp’ers die wel van een bokbiertje houden, hebben wij een leuke winactie opgezet, samen met de Bierderij in Waterland! Bekijk maandag onze Facebook of LinkedIn, doe mee met de actie en win een bierproeverij (met o.a. bokbiertjes) voor 2 personen bij de Bierderij.

ZZP Agenda 10 oktober: Webinar: ‘Regel jouw oude dag’

Er is veel te doen over de nieuwe pensioensregeling. Moeten zzp’ers nu wel of niet verplicht deelnemen aan deze regeling? Hoe dan ook, het is zaak om er op tijd voor te zorgen dat jij voor later genoeg geld opzij zet. Natuurlijk bestaat de AOW, maar het is niet zeker dat die wet nog steeds bestaat tegen de tijd dat jij stopt met werken. Ook is dit vaak niet voldoende; een aanvulling is gewenst.

Hoe moet je dit nu precies regelen? Welke manier van opbouwen past het beste bij jouw situatie? Ontdek het en krijg handige tips tijdens dit gratis online webinar. Je kunt gewoon vanuit huis meekijken!

ZZP Agenda 10 oktober: Succesvol Ondernemen ‘Geldzaken’

De Kamer van Koophandel organiseert speciaal voor freelancers een bijeenkomst over het regelen van jouw geldzaken. Tijdens dit event krijg je handvatten voor het organiseren van je geldzaken en wordt jouw financiële kennis getest. De bijeenkomst is interessant voor zzp’ers die met cijfers puzzelen, hun financiën ‘op een rij’ willen zetten en voor zzp’ers die alvast kijken naar hun toekomst.

Experts en specialisten uit het financiële werkveld helpen je met plezier verder. Start nu al met het Geldboek voor ondernemers. Deze wegwijzer helpt je speels op weg met je geldzaken.

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

  • BitterBallenBorrel
    20 juni 2019  Facility Point Arnhem, Meander 251, 6825 MC Arnhem, Nederland

  • KVK Connect Meetup
    20 juni 2019  KVK kantoor Arnhem Kronenburgsingel 525 6831 GM Arnhem

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.