ZZP Agenda week 44: Overzicht in de online jungle

ZZP Agenda (week 44): Online marketing | ZZP Barometer

Op expeditie door de online wereld

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 29 oktober: Online Marketing Expeditie

Heb jij een duidelijke online marketing-strategie? Het valt niet mee om de gehele online wereld te overzien en jouw strategie daarop aan te passen. Er zijn enorm veel verschillende visies, technieken en valkuilen. Daarom neemt Jasper Runneboom jou graag mee op expeditie door de ‘online jungle’.

Hij leert je vanaf een afstandje naar jouw bedrijf, doelgroep en verhaal te kijken en jouw strategie daarop aan te passen.

ZZP Agenda 31 oktober: Meer business met (big) data

Iedere ondernemer verzamelt ongemerkt heel veel gegevens. Doe jij hier (nog) niets mee? Zonde! Al deze gegevens samen kunnen jou namelijk veel vertellen over jouw doelgroep en strategie. Het inzetten van deze gegevens om jouw bedrijf te verbeteren vergt wat inspanning. Tijdens deze bijeenkomst ontdek je hoe je deze gegevens handig in kunt zetten. Na afloop van de bijeenkomst zul je allerlei nieuwe inzichten in de mogelijkheden van big data hebben verkregen.

ZZP Agenda 3 november: KVK Startersdag

Op zaterdag 3 november vindt de KVK Startersdag weer plaats! In zowel Eindhoven, Groningen als Utrecht kun je terecht voor al jouw vragen over ondernemen. Mocht je niet in de buurt zijn van een van deze drie steden, kun je ook online terecht bij de KVK. Als startende ondernemer kun je deze dag eigenlijk niet missen. Zoals je ongetwijfeld weet, komt er namelijk heel wat kijken bij de start van een eigen bedrijf.

Naast de reguliere startersdag is er ook een startersdag voor jongeren en een startersdag voor kinderen.

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.