ZZP Agenda week 45: Life is a pitch

ZZP Agenda (week 45): Life is a pitch | ZZP Barometer

Leer presenteren als een baas

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 5 november: Succes kun je plannen

Dit evenement wordt speciaal voor vrouwen georganiseerd door Eveline-Carolina, oprichtster van Eve&Lilith. Zij legt uit dat succes niet iets is wat je overkomt: je kunt zelf voor succes zorgen. Daarvoor heb je alleen wel een strategisch plan en een sterk netwerk nodig.

Deze workshop helpt je bij het opzetten van zo’n plan, om jouw dromen en doelen te bereiken. Ook leer je je financiën op een rijtje krijgen en op tijd bij te sturen.

ZZP Agenda 8 november: Life is a Pitch

Hoe zit het met jouw presentatieskills? Draai jij je hand niet om voor het spreken voor een groep of vind je dit juist heel spannend en ben je er (nog) niet zo goed in? Dat kan nu veranderen. Tijdens de masterclass ‘Life is a Pitch’ krijg je op interactieve en dynamische wijze inzicht in hoe jij een goede presentatie kunt geven.

Er wordt duidelijk gemaakt wat het verschil is tussen het vertellen van een verhaal en het oplezen van spreadsheets, je leert hoe je kunt aanhaken bij jouw publiek en alle do’s en dont’s komen aan bod. Bovendien mag je deze lessen, als je wilt, direct in de praktijk brengen en jouw pitch alvast oefenen!

ZZP Agenda 9 november: Freelance Fridays

Iedere tweede vrijdag van de maand organiseert Freelance Fridays een netwerkevent voor freelancers, zp’ers en ondernemers. Het event vindt plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

Deze maand staat de opmars van chatbots en kunstmatige intelligentie op het programma. Eddy Boeve komt tijdens deze avond meer vertellen over het gebruik van chatbots. Daarnaast komt softwaredeveloper Jeroen van Maanen een inkijkje geven in de huidige ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie.

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.