ZZP Agenda week 46: Uit de file, aan het werk

ZZP Agenda (week 46): Uit de file, aan het werk | ZZP Barometer

Gratis werken bij Het Nieuwe Kantoor

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 13 november: Uit de file aan het werk

Sta jij regelmatig in de file, net als heel veel werknemers iedere dag? Op dinsdag 13 november wordt ‘Uit de file aan het werk‘ georganiseerd, om de files te verminderen. HNK doet hieraan mee en opent haar deuren voor ondernemers die de auto laten staan. Zonder auto mag je op die dag gratis komen (flex)werken, onder het genot van een lekkere kop koffie en veel gelijkgestemden.

Pak 13 november dus lekker de fiets of het OV, in plaats van de auto, naar een van de HNK-locaties!

ZZP Agenda 15 november: Succesvol doorgaan met je onderneming

Zonder dalen, geen pieken. Dat geldt absoluut voor ondernemen. Het gaat je niet altijd voor de wind: iedere ondernemer kent ook tegenslagen. Dat betekent niet dat je er direct mee moet stoppen. De Kamer van Koophandel organiseert deze avondbijeenkomst speciaal voor ondernemers bij wie het even tegenzit.

Tijdens deze bijeenkomst onder leiding van Annemarie van Gaal krijg je nieuwe inzichten om succesvol te ondernemen. Soms heb je dat zetje in je rug even nodig om vervolgens vol goede moed verder te gaan.

ZZP Agenda 15 november: Storytelling voor ondernemers

Het gebeurt je vast regelmatig dat iemand vraagt wat jij precies doet als ondernemer. Daar heb je waarschijnlijk wel een pasklaar antwoord op. Maar weet jij ook waarom je doet wat je doet? Die vraag is een stuk lastiger. Toch is juist dit verhaal heel belangrijk. Een authentiek verhaal haalt potentiële klanten sneller binnen, omdat je jouw onderscheidend vermogen daarmee in één klap duidelijk kunt maken.

Tijdens deze masterclass leer je hoe (potentiële) klanten zich op gevoelsniveau aan jou en jouw onderneming kunnen verbinden. Dat zal op den duur veel opleveren!

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.