ZZP Agenda week 47: Geld verdienen met een online blog

ZZP Agenda (week 47): Bloggen

Zo kun jij werken waar en wanneer jij wilt

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 19 november: Netwerkcafé Amsterdam

Op maandagmiddag 19 november wordt in De Nieuwe Poort aan de Zuidas in Amsterdam een Netwerkcafé georganiseerd. Tijdens dit event spelen de thema’s technologie, demografie, duurzaamheid en globalisering een belangrijke rol. Dit zijn namelijk elementen die de toekomst van de arbeidsmarkt bepalen.

Je kunt hier gemakkelijk contacten leggen met anderen en er zijn verschillende workshops te volgen. Zo kun je werken aan jouw eerste indruk door beter te kijken naar welke kleding je aanhebt. Aan het einde van de bijeenkomst is er nog gelegenheid om verder te netwerken.

ZZP Agenda 20 november: How To Start a Blog And Make Money Online

Wil je financieel onafhankelijk zijn en niet iedere keer naar hetzelfde kantoor hoeven? Dat kan door bijvoorbeeld een blog te starten. Dan kun je overal werken, wanneer je maar wilt. Alleen moet er natuurlijk wel geld verdiend worden. Hoe kun je dit nu precies doen? Dat wordt uitgelegd in dit online webinar.

Er wordt besproken hoe je jouw niche kunt vinden, hoe je jouw doelgroep definieert en hoe je goede content kunt creëren. Uiteindelijk kun je via deze weg een succesvolle online onderneming opbouwen, waarmee je echt geld kunt verdienen.

Het online webinar wordt in het Engels gegeven.

ZZP Agenda 21 november: Masterclass sales

Hoe zit het met jouw salesproces? Ben jij daar bewust mee bezig of laat je dit nog op zijn beloop? Koen Stam legt tijdens deze twee uur durende masterclass uit hoe jij meer focus, snelheid en kwantiteit in jouw verkoopproces kunt brengen, waardoor je meer gaat verkopen.

Je leert verschillende verkooptechnieken, klanten aantrekken en meer halen uit je huidige klanten. Na deze masterclass is het salesproces van jouw bedrijf overzichtelijk en kun jij aanzienlijk meer klanten binnenhalen.

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

  • KVK Startersdag
    22 juli 2019  Cars Jeans Stadion, Haags Kwartier 55, 2491 BM Den Haag, Nederland

  • Een eigen bedrijf starten
    22 juli 2019  KVK kantoor Amsterdam De Ruijterkade 5 1013 AA Amsterdam

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.