ZZP Agenda week 48: Bouw een goed team om je heen

ZZP Agenda (week 30| ZZP Barometer

Sluit de week af met een gezellige borrel

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 29 november: Masterclass ‘Hoe bouw je een goed team om je heen?’

Op donderdag 29 november wordt in StofLab Haarlem de masterclass ‘Hoe bouw je een goed team om je heen?’  georganiseerd. Zit je in de transitie van startup naar scale-up en moet je de komende tijd nieuw personeel aannemen? Of ben je hier nog niet mee bezig maar zit deze fase er wel aan te komen? Tijdens deze masterclass komen groeiondernemers hun verhalen delen om meer inzicht te geven in het proces, het belang en het succes van het bouwen van een goed team.

ZZP Agenda 29 november: Workshop gezonde werkomgeving

Er is gebleken dat vijftig procent van de kantoormedewerkers de afgelopen drie jaar last gehad heeft van nek-, schouder- of rugklachten. Met de workshop ‘Gezonde werkomgeving’, die gehouden wordt bij HNK Utrecht, wordt de gezondheid en vitaliteit verbeterd op de korte én lange termijn door advies op maat.

ZZP Agenda 30 november: HNK vrijdagmiddagborrel & pubquiz

Ook op vrijdagmiddag 30 november organiseert HNK wederom de vrijdagmiddagborrel & pubquiz. Om 17.00 uur start de borrel in het Sociale Hart van HNK en ontmoet je andere ondernemers en zzp’ers. Ook wordt er weer een leuke pubquiz georganiseerd. Dus je bent als zzp’er van harte welkom, vrijdag bij  HNK Utrecht CS.

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.