ZZP Agenda week 49: Wakker jouw creativiteit aan

ZZP Agenda (week 48): Losdenken | ZZP Barometer

Zo creëer jij jouw eigen frisse blik

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 3 december: Geef nooit korting

Ook jij hebt vast weleens van een klant gehoord dat je te duur bent. Hoe ga je daarmee om? Geef jij dan korting? Tijdens dit seminar wordt uitgelegd wat voor invloed jij op jouw prijs hebt en waarom je nooit zomaar korting moet geven.

ZZP Agenda 6 december: B2B Kracht

Iedere ondernemer heeft zijn eigen kracht. Daarom is het waardevol om te verbinden met andere ondernemers, die ook hun eigen kracht hebben. Samen kun je veel meer bereiken. Tijdens deze avond kun je oprecht geïnteresseerde, inspirerende mensen ontmoeten en hun originele en/of vernieuwende ideeën leren kennen.

Door kennis te delen, kan iedereen zich verder ontwikkelen en volgende stappen zetten.

ZZP Agenda 7 december: Losdenken voor ondernemers en professionals

Het valt niet altijd mee om nieuwe ideeën te bedenken. Vaak zit je vast in een bepaalde denkwijze en is het lastig om ergens een frisse blik op te werpen. In deze training leer hoe je jouw creativiteit kunt triggeren. Ook leer je verschillende technieken om snel oplossingen te kunnen genereren.

Wakker jouw creativiteit weer aan met de methode Losdenken en kom tot allerlei nieuwe ideeën en invalshoeken, waarmee jij jouw onderneming verder kunt helpen.

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

  • Een eigen bedrijf starten
    17 juli 2019  Cursus- en vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9, 3531 AJ Utrecht, Nederland

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.