ZZP Agenda week 50: Maak jouw duurzame ambities waar

ZZP Agenda (week 30| ZZP Barometer

Duurzaam ondernemen biedt jouw bedrijf kansen vooruit te komen

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 10 december: Slim aan de slag met geldzaken voor ondernemers

Er zijn momenten waarop je als ondernemer grip op je geldzaken moet hebben om je bedrijf te laten renderen of te laten groeien. Heb je voldoende eigen vermogen? Weet je wanneer je extra geld nodig hebt? Heb je inzicht in je geldstromen en zie je daardoor kansen voor je bedrijf? Heb je een goed onderbouwd financieel plan? Is je debiteurenbeheer op orde? Met de bijeenkomst Slim aan de slag met geldzaken voor ondernemers kun je je kennis vergroten over al deze geldvragen.

ZZP Agenda 11 december: Duurzaam vooruit met je bedrijf

Bedrijven van de toekomst zijn duurzaam. Niet omdat het moet, maar omdat duurzaam ondernemen kansen biedt om met jouw bedrijf vooruit te komen. Ben jij daar ook van overtuigd? Dan heb jij vast een plan met ambitie en focus. De volgende stap is jouw plan haalbaar maken. Is het technisch uitvoerbaar? En economisch haalbaar? Lukt het alleen of ligt de oplossing in samenwerking? Kortom: Hoe pak je het aan? In dit webinar vertellen ondernemers hoe zij hun duurzame ambities hebben waargemaakt:

ZZP Agenda 13 december: ECHT presenteren

Dorothée gelooft dat presenteren geen trucje is. Of iets waarbij je je mag verschuilen achter een PowerPoint. Of een verhaal dat je opschrijft en dan gewoon heel goed uit je hoofd moet leren. Het gaat om storytelling. In haar training wil ze je vooral leren écht te presenteren. Een sterke presentatie is een uiting van jou als merk. Dus het moet echt van jou zijn. Onderscheidend, echt en relevant. Maar hoe doe je dat op een manier waarbij je niet het liefst wegloopt of om je moeder roept?

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.