ZZP Agenda week 51: Geniet van kerstontbijt met collega-ondernemers

ZZP Agenda (week 29| ZZP Barometer

Vind bij collega-ondernemers een klankbord

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 18 december: Durf te vragen, ondernemersvraagstukken

Als ondernemer is het handig als je een duizendpoot bent. Of anders gezegd: als ondernemer is het handig als je kennis hebt van verschillende onderwerpen en over verschillende (ondernemers)kwaliteiten beschikt. Het kan lastig zijn als je er even niet uitkomt, er kennis ontbreekt of als je een andere ondernemer mist om even mee te sparren. Je bedenkt voor de sessie een voor jouw belangrijke vraag waar je graag feedback op zou willen. Tijdens deze bijeenkomst leg je je vraag voor aan de overige deelnemers. De insteek is dat je hiermee onafhankelijk en onverwacht een berg aan tips, hulp, netwerkcontacten, ideeën en inspiratie krijgt.

ZZP Agenda 19 december: Kerstontbijt voor ondernemers, zzp’ers en freelancers

Als zelfstandig ondernemer heb je meestal geen kerstborrel met collega’s. Waarom dan niet genieten van een heerlijk kerstontbijt met collega-ondernemers? Voor alle lekkers wordt gezorgd. Jij hoeft alleen maar gezellig aan te schuiven en te genieten van een lekker ontbijt en het goede gezelschap. Er is beperkt plek, dus meld je snel aan.

ZZP Agenda 20 december: Inloopdag OnderNemerSplein

Iedere 3e donderdag van de maand kun je de hele dag van 9.00 tot 17.00 uur zonder afspraak terecht! Interessant voor startende en gevestigde ondernemers die vragen hebben over hun (toekomstige) bedrijf en graag willen klankborden met een adviseur. Met één of meer adviseurs van de partners van het OnderNemerSplein kun je persoonlijk in gesprek gaan en jouw ondernemersvragen stellen. Heb je een bijvoorbeeld vragen over je ondernemersplan, Belastingzaken, uurtarief, merken en octrooien, starten vanuit een uitkering, financiën? Je bent van harte welkom.

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.