ZZP Agenda week 2: Bereik meer met jouw presentatie

ZZP Agenda

Ga aan de slag met je eigen presentatie

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 8 januari: Werkatelier Upgrade jouw PowerPoint

Upgrade jouw powerpoint en bereik meer als je presenteert. Heb je het idee dat je nog meer kunt bereiken als je jouw presentatie geeft? Ervaar je jouw eigen PowerPoint als net wat te saai en te weinig uitnodigend? Belangrijk is een powerpoint presentatie die jouw professionaliteit ondersteunt! En wil jij ook fantastische dia’s kunnen maken met een effectief verrassend effect? Wil je een powerpoint presentatie die jouw publiek rationeel en emotioneel overtuigd? Ga dan aan de slag met je eigen powerpoint presentatie onder begeleiding van een expert. Aan het einde van de bijeenkomst is jouw upgrade klaar.

ZZP Agenda 9 januari: Pre-starter? Maak je financiën inzichtelijk!

Qredits Microfinanciering Nederland en studenten van de Rotterdam Academy helpen je graag om in twee ochtenden jouw eigen financiën inzichtelijk te maken. Door het invullen van jouw privébegroting heb je een goed uitgangspunt om te berekenen wat voor omzet je minimaal moet halen. Zo weet je niet alleen hoeveel je moet verdienen om je zakelijke kosten te dekken, maar ook hoeveel privélasten je moet voldoen.

ZZP Agenda 10 januari: Een eigen bedrijf starten

In een dagdeel worden de belangrijkste zaken rondom het starten van een bedrijf besproken. Je kunt hiermee een solide basis vormen voor je onderneming. De spreker neemt je stap voor stap mee door en in de jungle van het ondernemerschap. Aan de hand van theorie en praktijkervaring, krijg je dan meer inzicht in het ondernemerschap.

Tijdens het seminar is er tijd en ruimte om op vragen in te gaan, mits deze uiteraard relevant zijn voor de groep. Na afloop is het mogelijk om jouw situatie te bespreken met de adviseur via telefoon, mail of sociale media. In dit seminar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • inzicht in eigenschappen van een ondernemer;
  • voordelen van een ondernemingsplan;
  • tips voor marketing en marktonderzoek;
  • uitleg over financiën, begrotingen, belastingen en aftrekposten;
  • informatie over rechtsvormen, wetten en regels en het voorkomen van risico’s;
  • duidelijke uitleg over nut en noodzaak van een modelovereenkomst
ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.