ZZP Agenda week 3: Geef jouw onderneming een boost

ZZP Agenda

Laat je als ondernemer inspireren en blijf up-to-date

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 14 januari: Aan de slag met SEO in 2019!

Tegenwoordig hebben nagenoeg alle ondernemers een website of webshop, maar een website of webshop heeft weinig zin als klanten deze niet weten te vinden. Als jouw goede voornemen voor 2019 serieus werk maken van SEO is of je wilt gewoon meer over SEO weten dan ben je van harte welkom. De spreker is Guus Weitzel. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring met online marketing en helpt mkb’ers en zzp’ers met het optimaliseren van hun website en webshop voor zoekmachines (SEO). Zo wordt deze beter gevonden, krijgt meer bezoekers en meer leads of verkopen genereert. Tijdens zijn presentatie gaat Guus in op de laatste SEO trends en ontwikkelingen en geeft hij handige tips waar je op moet letten en wat je kunt doen om de vindbaarheid van je website/webshop te verbeteren.

ZZP Agenda 15 januari: Goede start met de Belastingdienst

Als je een bedrijf start, moet je direct veel zaken regelen. Ook rondom belastingen. Tijdens dit seminar krijg je antwoord op jouw vragen over belastingen. Je leert wat je moet doen om goed te starten met de Belastingdienst. Dit seminar is voor ondernemers die net een eenmanszaak of vof zijn gestart, en ingeschreven staan in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. De Kamer van Koophandel geeft een korte introductie. Daarna gaat het over alle zaken die met belastingen te maken hebben. Je krijgt informatie over de btw en de inkomstenbelasting, maar ook over de belangrijkste belastingregelingen die voor jou gelden. Tijdens het seminar werk je een voorbeeld uit voor de inkomstenbelasting. Ook krijgt je waardevolle tips. De volgende onderwerpen komen aan bod:
-Ondernemerschap inkomstenbelasting en btw
-Aftrekbare kosten en voorbelasting btw
-Administratie en aangifte
-Auto en vervoer

ZZP Agenda 17 januari: Go Storytelling

Tijdens deze workshop word je bewust van de verhalen die je in je hebt. Je krijgt meer inzicht in wat goed werkt met betrekking tot storytelling. Je gaat ook direct een stap dieper: je maakt connectie met het ‘waarom’ van je verhaal. Dit zorgt voor authentieke verhalen die je publiek echt raken! Kortom, een echt verhaal.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.