ZZP Agenda week 7: Zo reken je af met de zombie

ZZP Agenda

Wordt als zzp’er een creatieve bouwer

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 11 februari: Zacht werken voor drukke professionals

Tijdens de lezing ‘Zacht werken’  leer je hoe je nooit meer hoeft te rennen en te haasten, omdat je leert hoe je omgaat met tijd. Zo krijg je alle tijd. Altijd. Daarnaast reken je af met de zombie in jezelf en wordt je een creatieve bouwer. Je leert stap voor stap hoe je jouw dromen kan waarmaken. Ook ontdek je wanneer je kijkt met de bril van schaarste en wat je moet doen om overvloed te zien en ervaren. De lezing wordt verzorgd door dr. ir. Ellen de Lange-Ros. Ellen helpt professionals om sneller te groeien met zacht werken. Ze ontdekte als game-journalist zelf al vroeg de voordelen van sociale media en online marketing en paste die succesvol toe in haar eigen bedrijf. Daarover schreef ze het boek Een zaak van fans. Toen ze zag dat veel ondernemers niet alleen een gebrek aan klanten hebben, maar ook aan tijd, schreef ze haar tweede boek, over tijd maken en zacht werken.

ZZP Agenda 12 februari: Acquisitie training voor zzp’ers

Tijdens deze driedaagse acquisitie training krijg je de basisprincipes van acquisitie onder de knie en word je getraind in houding, gedrag en vaardigheden. Na afloop weet je hoe je (telefonisch) je product of dienst moet verkopen, hoe je een eerste goede indruk maakt en op welke manier je social media kan inzetten. De training is praktijkgericht en biedt concreet toepasbare technieken om klanten binnen te halen en te behouden.

Leer hoe je binnenkomt bij een prospect:

  • Een goede prijs vragen
  • Inzet social media
  • Persoonlijke begeleiding met voorgesprek en nagesprek

ZZP Agenda 14 februari: Mijn klant is failliet, wat nu?

Bereid je voor op een naderende crisis! Faillissementen leveren vaak veel vragen op. Benieuwd hoe je de impact voor jouw organisatie zoveel mogelijk kunt beperken? Kom dan naar onze masterclass “Help mijn klant is failliet”.

Tijdens deze masterclass leer je niet alleen wat je kunt doen als jouw klant failliet is verklaard, maar ook wat je nu al kunt doen om ervoor te zorgen dat de schade voor jouw organisatie beperkt blijft. Leer alle ins en outs rondom faillissementen van iemand die regelmatig door de rechtbank wordt benoemd als curator.

Inhoud Masterclass:

  • Hoe herken ik een aankomend faillissement bij mijn klanten?
  • Hoe zorg ik ervoor dat een faillissement zo min mogelijk impact heeft op mijn bedrijfsvoering?
  • Wat kan ik doen als ik nog openstaande facturen heb?
  • Kan ik mijn goederen terughalen bij de failliete klant?
  • Hoe kan ik het beste onderhandelen met de curator?
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.