ZZP Agenda week 10: Wat zijn jouw commerciële sterke en zwakke punten?

ZZP Agenda

Zorg dat je present bent met een goed verzorgde en aantrekkelijke website

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 5 maart: Meer opdrachten binnenhalen voor zzp’ers

“Als ik eenmaal aan tafel zit, dan haal ik de opdracht vaak wel binnen”. Herken jij dit? Begrijpt jouw klant vaak beter wat je doet als je met elkaar om tafel hebt gezeten? Dan valt er dus nog wat werk te verrichten aan hoe je jouw aanbod in eerste instantie communiceert op papier. Want als de klant je niet heeft herkent als de mogelijke oplossing voor zijn probleem of behoefte kom je al niet aan die tafel te zitten. Hoe fijn zou het zijn als je veel vaker aan die tafel wordt uitgenodigd?

De Ondernemersbende biedt hulp bij ondernemen. De workshop “meer opdrachten binnenhalen” wordt gegeven aan zzp’ers die een dienst leveren en meer opdrachten willen binnenhalen. Maar, hoe doe je dat? Hoe creëer je aanbod waar jouw klant echt op zit te wachten?

ZZP Agenda 7 maart: Quick Scan Sales | Koude Aquisitie

Gedurende de bijeenkomst ga je aan de slag met het in kaart brengen van de commerciële sterke en zwakke punten binnen je organisatie of als zzp’er. De dag begint met een korte introductie en uitleg over de quick scan.Vervolgens starten we de quick scan, er lopen verschillende coaches langs voor vragen en opmerkingen. De coaches helpen ook bij het maken van de quick scan. Vervolgens zal er in groepen een plan van aanpak gemaakt worden. Deelnemers met vergelijkbare scores zullen samen geplaatst worden. Zo kan er van elkaar geleerd worden. Aan het einde van de dag verzamelen we en zullen de uitkomsten kort besproken worden.Er is dan gelegenheid voor een drankje en netwerken.

ZZP Agenda 8 maart: Maak je eigen WordPress website

Maak je eigen WordPress website in 3 middagen. Jouw potentiële klanten oriënteren zich meestal eerst op het internet. En daar wil je dan vanzelfsprekend present zijn, met een goed verzorgde en aantrekkelijke website. In deze training leer je om je eigen website te bouwen en beheren in WordPress. Dit is een toegankelijk programma waarmee je ook zonder programmeerkennis aan de slag kunt.

Bijeenkomst I:

  • WordPress installeren
  • Belangrijke begrippen in WordPress
  • Teksten en afbeeldingen plaatsen op webpagina’s

Bijeenkomst II:

  • Kennismaken met widgets en plug-ins
  • Gevonden worden in Google (zoekmachineoptimalisatie)

Bijeenkomst III:

  • Werken met widgets
  • Extra functies installeren zoals fotoalbums, YouTube-filmpjes en nieuwsbrieven

 

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.