ZZP Agenda week 13: Trek en behoud de aandacht als zzp’er

ZZP Agenda (week 29| ZZP Barometer

Maak gebruik van slimme technieken die het web biedt

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 26 maart: Ontdek je talenten

Op een leuke, luchtige manier en aan de hand van een spel gaan we aan de slag om te ontdekken wat jouw talenten zijn, wat je kunt en wat je wilt, zodat je er vervolgens als je hiervoor kiest concreet mee aan de slag kunt gaan.Deze avond geeft je inzicht in wat er al is en wat je ermee zou kunnen doen. Zit je op dit moment vast in je werk, dan is dit de mogelijkheid om eens te kijken wat je mogelijkheden kunnen zijn. Vaak denk je dat je niet zoveel kunt, of blijven je in hetzelfde cirkeltje denken. Dit gaan je doorbreken, er zullen andere mogelijkheden zichtbaar worden waar je nu nog niet aan hebt gedacht.

ZZP Agenda 28 maart: ZZP Mokum- Bedrijfsformule en pitch

Je bedrijfsformule en pitch is als het ware je verbale visitekaartje. Je wilt dat de luisteraar het mooi vindt, “bewaart” (onthoudt) en het het liefste ook weer aan anderen doorgeeft. Des te belangrijker om het zo te formuleren dat je boodschap helder is en aanspreekt en je jezelf en je product krachtig neerzet.

In deze workshop ga je aan de slag met wat je wilt zeggen, waarom je dat wilt zeggen en hoe je het zegt zodat het bij je past en je de ander nieuwsgierig maakt.

ZZP Agenda 29 maart: Slimme internetteksten maken

Trek en behoud de aandacht! De lezer is ongeduldig op het internet en snel afgeleid. Goede internetteksten krijgen meer de aandacht. Bij het schrijven ervan ga je anders te werk dan bij drukwerkteksten. Je maakt gebruik van slimme technieken die het web je biedt. Met de structuur in je onderwerpen houd je je lezers vast en maak je het schrijfproces gemakkelijker. Daarover gaat deze training.

Programma

 • Samenhang tussen teksten en bedrijfsstrategie, klant(reis) en kanaal
 • Contentmanagement
 • Teksttypes zoals blog, nieuwsbericht, e-mail, profieltekst social media
 • Diverse begrippen zoals hashtag, lead, notendop-alinea, metagegevens
 • Opbouw van online teksten, schrijfschema’s
 • Mogelijkheden van HTML benutten, taalpatronen, spelen met taal
 • Tekstvormgeving en beeldgebruik
 • Zoekmachine- en mensvriendelijk schrijven
ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

 • BitterBallenBorrel
  20 juni 2019  Facility Point Arnhem, Meander 251, 6825 MC Arnhem, Nederland

 • KVK Connect Meetup
  20 juni 2019  KVK kantoor Arnhem Kronenburgsingel 525 6831 GM Arnhem

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.