Britse pitchcoach is beste zzp’er van Nederland

Avatar foto Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
ZZP Barometer | DAVID BECKETT WINNAAR

Bestuursvoorzitter KVK reikt award uit aan David Beckett (Best3Minutes)

AMERSFOORT – David Beckett (1967) is met zijn bedrijf Best3Minutes tijdens de Dag van de ZZP’er op zaterdag 6 april 2019 in Amersfoort uitgeroepen tot Freelancer of the Year 2019, ofwel beste zzp’er van Nederland. Beckett ontving de award uit handen van Claudia Zuiderwijk, bestuursvoorzitter van de Kamer van Koophandel (KVK).

David Beckett heeft sinds 2013 al 862 start-ups uit meer dan 25 landen geholpen om meer dan 211 miljoen euro aan investeringen op te halen. Daarnaast trainde hij tot nu toe bijna 12.500 professionals. “Goede ideeën hebben een stem nodig, en het pitchen ervan is een van de grootste uitdagingen voor start-ups en professionals. Ik help ze daar graag bij,” aldus de uitzinnige winnaar. Beckett heeft de Britse nationaliteit, en woont al jarenlang in Nederland. Vanwege de Brexit heeft de Nederlandse overheid hem recent de Nederlandse nationaliteit aangeboden.

Beckett is uit meer dan tienduizend deelnemers bij de Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards) door de expertjury tot winnaar gekozen op basis van zijn pitchvideo en geverifieerde klantreferenties. “De markt globaliseert, en daarmee concurreer je als ondernemer steeds meer op een internationaal podium. Het is dan ook heel logisch dat pitchcoach David, Brits burger, meedoet aan deze verkiezing. Op basis van zijn prestaties, ijzersterke pitchvideo en uitmuntende klantreferenties is hij de terechte winnaar. Daarnaast helpt hij start-ups en professionals om hun verhaal te pitchen, ook internationaal,” aldus juryvoorzitter Marcel Molenaar, directeur Benelux bij LinkedIn.

Beckett mocht de prijs in ontvangst nemen tijdens de Dag van de ZZP’er in Amersfoort, ten overstaan van meer dan tweeduizend andere freelancers en zzp’ers. “Deze zesde editie was een de grootste tot nu toe, en wij zijn dan ook dankbaar dat we zoveel bezoekers hebben mogen ontvangen op deze inspirerende dag,” aldus Jeroen Sakkers, directeur van organisator Victor Mundi. De Dag van de ZZP’er vindt volgend jaar op zaterdag 4 april 2020 plaats.

Over David Beckett

David Beckett (1967) heeft de Britse nationaliteit en woont al meer dan 10 jaar in Amsterdam. Met zijn bedrijf Best3Minutes helpt hij start-ups en professionals hun verhaal te pitchen. Hij heeft sinds 2013 al 12.481 professionals en 862 start-ups uit meer dan 25 landen getraind. De start-ups hebben onder meer dankzij zijn trainingen meer dan 211 miljoen euro aan investeringen opgehaald.

Over de FOTY Awards

De Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards) is een jaarlijkse zoektocht naar de beste zzp’er van Nederland, georganiseerd door B2B-marketingbureau Victor Mundi. In totaal hebben meer dan tienduizend van de meer dan 1,2 miljoen zzp’ers die Nederland kent meegedaan aan de FOTY Awards. Zij hebben online referenties verzameld, en op basis van de gemiddelde cijfers selecteerde de jury honderd finalisten die tijdens de pitchevents hun bedrijf voor de camera mochten pitchen. Daaruit heeft de vakjury – bestaande uit onder meer vertegenwoordigers van de Kamer van Koophandel (KVK), LinkedIn, ZZP Nederland, Allianz, Harvey Nash, Uniforce, fCN, Planet Interim, Victor Mundi en Ratecard – tijdens het juryberaad de Freelancer of the Year uitgekozen. De verkiezing vindt jaarlijks plaats tijdens de Dag van de ZZP’er.

Over Victor Mundi

B2B-marketingbureau Victor Mundi is initiatiefnemer/organisator van onder meer de Dag van de ZZP’er, nationale zzp-prijs FOTY Awards, ondernemersplatforms Business Boost Box en Vliegende Startdoos en onderzoeksmonitor ZZP Barometer. De missie van het bedrijf is het helpen en succesvoller maken van de meer dan 1,2 miljoen zzp’ers die Nederland telt. “Wij geloven heilig in de zzp’er, omdat hij de ultieme specialist is. Meer zzp’ers is goed voor de innovatie, effectiviteit en de internationale concurrentiepositie in Nederland,” aldus Jeroen Sakkers, oprichter en eigenaar van Victor Mundi.

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aanbevolen

Aan de slag als freelancer of zzp’er? Het ultieme Stappenplan
'Zzp'er innoveert anders'
Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Managementboek.nl - Philip van Coevorden - ZZP Barometer
"Focus is onmisbaar"
Opinie
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Josette Dijkhuizen: "Durf nee te verkopen als zzp’er" - ZZP Barometer
"Durf nee te verkopen als zzp’er"
Opdrachten & tarieven
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Populaire artikelen

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →