ZZP Agenda week 19: Realiseer maximale conversie met jouw campagne

ZZP Agenda

Krijg een concept op maat, volg workshops en beleef live demo’s

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 7 & 8 mei: PromZ.live

Ben jij een marketeer of communicatieprofessional die maximale conversie wil realiseren met jouw campagne en of actie? Kom dan op 7 en/of 8 mei 2019 naar Promz.live, in de Kromhouthal in Amsterdam.

Op de spraakmakende vakbeurs vind je ruim 3.500 m2 met wannahaves & musthaves voor marketing die echt verbinding maken met de klant of consument, gepresenteerd door de top van de Nederlandse markt. Onderscheidende premiums, relatiegeschenken en give-aways die jouw concepten tastbaar maken en kracht bijzetten.

Bekijk in deze inspirerende industriële omgeving de nieuwste gadgets, krijg een concept op maat, volg workshops en beleef live demo’s. Ontdek innovatieve mogelijkheden en verrassende toepassingen en neem gerust ook jouw relaties mee naar dit bruisende, uitstekend bereikbare marketing event aan het IJ.

ZZP Agenda 9 mei: Ondernemen vanuit een WW-uitkering

Wil je vanuit de WW starten met je eigen bedrijf of als zzp’er? Dan is dit seminar iets voor jou. Naast een korte oriëntatie op het starten van een eigen bedrijf krijgt je tijdens deze bijeenkomst antwoord op vragen en geeft inzicht in de mogelijkheden, rechten en plichten met betrekking tot het starten vanuit een werkloosheidssituatie. Dit seminar wordt in samenwerking met het UWV georganiseerd en is voor eenieder die nu of op termijn wil starten vanuit een WW-situatie. Dit seminar is GRATIS!

ZZP Agenda 10 mei: Durf te vragen, ondernemers­vraagstukken

Als ondernemer is het handig als je een duizendpoot bent. Of anders gezegd: als ondernemer is het handig als je kennis hebt van verschillende onderwerpen en over verschillende (ondernemers)kwaliteiten beschikt. Het kan lastig zijn als je er even niet uitkomt, er kennis ontbreekt of als je een andere ondernemer mist om even mee te sparren. Je bedenkt voor de sessie een voor jouw belangrijke vraag waar je graag feedback op zou willen. Tijdens deze bijeenkomst leg je je vraag voor aan de overige deelnemers (maximaal 10). De insteek is dat je hiermee onafhankelijk en onverwacht een berg aan tips, hulp, netwerkcontacten, ideeën en inspiratie krijgt. Er is wel een gespreksleider, maar de inhoud bepaal je als deelnemer zelf.

Waarom je Durf te vragen niet mag missen

  • Je kunt de kennis en ervaring van andere ondernemers gebruiken voor je eigen vraagstuk.
  • Je krijgt tips en tricks van andere ondernemers om kansen te benutten.
  • Er wordt meegedacht over oplossingen voor jouw ondernemersvraagstuk.
ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.