ZZP Agenda week 21: Hoe breng je jouw verhaal inspirerend

ZZP Agenda

Leer hoe jouw verhaal staat als een huis

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 21 mei: Workshop Storytelling Amsterdam

Hoe breng je een verhaal of pitch zó dat mensen er enthousiast van worden? Welke ingrediënten maken een verhaal of boodschap spannend en verbindend? De workshop storytelling in Amsterdam geeft antwoord op deze vragen, waardoor jij betere verhalen vertelt!

In de workshop storytelling combineert verhaalcoach Alexandra Smith technieken uit storytelling en politiek theater (uniek!). Met de Fabel-aanpak staat jouw verhaal daarom als een huis én voelt jouw doelgroep zich erin thuis.

De workshop storytelling heeft de vorm van een masterclass en is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken en oefenen met storytellingtechnieken. Wie al enige voorkennis heeft, zit ook op zijn plek. Na de workshop is jouw toolbox weer aangevuld en opgefrist, waardoor je met hernieuwde inspiratie verhalen produceert.

ZZP Agenda 22 mei: Seminar Goede start met de Belastingdienst

Als je een bedrijf start, moet je direct veel zaken regelen. Ook rondom belastingen. Tijdens dit seminar krijg je antwoord op jouw vragen over belastingen. Je leert wat je moet doen om goed te starten met de Belastingdienst.

Speciaal voor starters

Dit seminar is voor ondernemers die net een eenmanszaak of vof zijn gestart en ingeschreven staan in het handelsregister van de Kamer van Koophandel.

Inhoud van het seminar Goede start met de Belastingdienst

De Kamer van Koophandel geeft een korte introductie. Daarna gaat het over alle zaken die met belastingen te maken hebben. Je krijgt informatie over de btw en de inkomstenbelasting, maar ook over de belangrijkste belastingregelingen die voor jou gelden. Tijdens het seminar werken je een voorbeeld uit voor de inkomstenbelasting. Ook krijg je waardevolle tips.

De volgende onderwerpen komen aan bod

  • Ondernemerschap inkomstenbelasting en btw
  • Aftrekbare kosten en voorbelasting btw
  • Administratie en aangifte
  • Auto en vervoer

 

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.