Houd je hoofd koel tijdens het werk

Elektronica
Page 1 Created with Sketch.
3 Shares
ZZP Barometer | Houd je hoofd koel tijdens het werk |CoolB lue

Werk met volle concentratie door

Een goede concentratie behouden is lastig wanneer de thermometer in je kamer de 40 ℃ aantikt. Om de warmte niet naar je hoofd te laten stijgen, biedt een mobiele airco de oplossing. Mobiele airco’s zorgen voor verkoeling in de (werk)kamer, waardoor je met volle concentratie door kunt werken.

Wat heb je nodig?

Grote vraag voor jou als zzp’er is natuurlijk welke mobiele airco geschikt is voor jouw situatie. Stel eerst vast hoe groot de oppervlakte is die wilt verwarmen. Wil je verkoeling in een wat kleinere ruimte, zoals een thuiskantoor? Dan is een mobiele airco met een bereik tot 40 m² meer dan voldoende. Heb je een grotere ruimte om te koelen, zoals een praktijk aan huis? Dan kies je voor een mobiele airco met een groter bereik dan 40 m².

Belangrijke kenmerken mobiele airco’s

Als zzp’er wil je natuurlijk niet continu moeten opstaan om de airco te bedienen. Let er dus op dat de mobiele airco een afstandsbediening heeft. Daarnaast is het, zeker wanneer je de hele dag in de ruimte zit, fijn wanneer de airco een ontvochtigingsfunctie heeft. Dit betekent dat de airco tijdens het koelen vocht uit de lucht trekt, zodat de temperatuur in de kamer sneller daalt. Bovendien verdwijnt dankzij deze functie het bedrukkende warmtegevoel in de kamer. Ook geldt voor iedere mobiele airco dat je een raamafdichtingsset nodig hebt om te voorkomen dat de warme lucht gewoon weer naar binnen komt wanneer de afvoerslang van de mobiele airco uit het raam hangt. Let ook op het geluidsniveau van een mobiele airco. Een airco die veel geluid maakt, kan na een tijdje als storend worden ervaren.

BlueBuilt airco’s

De mobiele airco’s van BlueBuilt, de BlueBuilt AC12010 en de BlueBuilt AC14010 hebben een afstandsbediening en ontvochtigingsfunctie. Daarnaast wordt de benodigde raamafdichtingsset standaard meegeleverd. Goed om te weten is dat BlueBuilt het eigen merk van Coolblue is. Coolblue heeft deze producten laten ontwikkelen op basis van productdata, feedback van klanten en eigen productkennis. BlueBuilt producten kenmerken zich door hun goede prijs-kwaliteitverhouding en gebruiksvriendelijkheid. Bovendien heb je standaard 5 jaar garantie op fabricagefouten. Meer weten over het merk BlueBuilt? Kijk dan hier.

Bluebuilt ac12010 mobiele airconditioner BlueBuilt AC12010 Mobiele Airconditioner

● Verkoelt ruimtes tot 42 m2
● Koelvermogen: 12000 BTU
● Geluidsniveau van 65 dB

bluebuilt ac14010 mobiele airconditioner BlueBuilt AC14010 Mobiele Airconditioner

● Verkoelt ruimtes tot 52 m2
● Koelvermogen: 14000 BTU
● Geluidsniveau van 65 dB

Coolblue
Partner van ZZP Barometer

Coolblue, ooit begonnen als studentenbedrijf. Nu een snelgroeiend e-commercebedrijf met 9 fysieke winkels in Nederland en België. Sinds de oprichting in 1999 heeft Coolblue maar één doel: jou blij maken. Ze geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Met meer dan 3.000 Coolblue'ers werken ze keihard om de klanten te verwonderen.

Bekijk alle artikelen van Coolblue →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →