ZZP Agenda week 23: Leer nieuwe business strategieën

ZZP Agenda

Maak het onmogelijke mogelijk als ondernemer

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 5 juni: Online Business Women Live Event

Het Online Business Women Live Event is een professioneel, luxe en chique event voor zakenvrouwen met een Online Business die het onmogelijke mogelijk willen maken. Jij wilt groeien en doorontwikkelen. Je weet dat er meer is dan uurtje-factuurtje en hard werken. Jij durft te investeren, in jezelf en in jouw Business en een team te bouwen. Jij hebt Businessdromen en privédromen en je wilt ze allemaal waar maken. Dan is dit event iets voor jou.

Je volgt op deze dag vier waanzinnige workshops die bijdragen aan je ondernemerschap. In deze workshops leer jij nieuwe business strategieën, leer jij kiezen en focussen, ontdek je alles over de juiste sales mindset, leer jij zichtbaar te zijn in de grote online wereld, leer jij je leiderschapsrol ontdekken en deze in te zetten en je leert hoe je samenwerkt in een team of deze opzet.

ZZP Agenda 6 juni: Startup Funding Event Rotterdam

Tijdens dit jaarlijks terugkerend event kunnen deelnemende Start Ups zich voorstellen aan het publiek in de zaal door middel van een pitch. De jury zal de winnende kandidaat bekend maken tijdens dit event. Na dit event is er een netwerkborrel met een Start Up Fair en een beursplein met bedrijven.

ZZP Agenda 7 juni: Start met een contract

In één dagdeel legt een jurist van FNV Zelfstandigen je alles uit over de opzet van een goed contract en welke afspraken met opdrachtgevers nodig zijn om tot een vruchtbare samenwerking te komen. Dat begint bij de offerte en eindigt bij een betaalde rekening van een tevreden klant.

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.