De mobiliteitskaart voor zzp’ers: flexibel reizen zonder papierwerk

Auto & mobiliteit
Page 1 Created with Sketch.
32 Shares
ZZP Barometer_Mobiliteitskaart_SEAT

Regel je mobiliteit tot in de puntjes

Als zzp’er reis je heel wat af. De meest efficiënte manier om snel en comfortabel van A naar B te komen is met een mobiliteitskaart. Daarmee combineer je naadloos auto, openbaar vervoer en fiets én alles wat daar bij komt kijken. En er is nóg een voordeel: je administratie wordt een stuk eenvoudiger.

Zzp’ers zijn er in alle soorten en maten. Zo reis je als freelance fotograaf van Assen tot Zeeland, terwijl je als ICT-er of consultant van bedrijf naar bedrijf hopt. De ene keer is de auto het meest logische vervoersmiddel, de andere keer voldoet het openbaar vervoer prima. Of een combinatie van auto, OV en fiets.

Al het vervoer met één kaart

Het naar hartenlust combineren van vervoersmiddelen gaat pas echt gestroomlijnd met een mobiliteitskaart. Dat is een flexibele alles-in-één-kaart die toegang biedt tot auto, fiets, openbaar vervoer en zelfs de taxi.  En omdat je met de kaart ook op straat of in een garage kunt parkeren, en kunt tanken en elektrisch laden, reis je zo echt zonder gedoe. Er zijn meerdere spelers die mobiliteitskaarten aanbieden, maar Shuttel biedt als enige complete flexibiliteit op één kaart, met maandelijks een helder overzicht van je kosten. De gemiddelde zzp’er besteedt per maand zeven uur aan administratie, en dat wordt dankzij deze mobiliteitskaart een stuk minder. De flexibiliteit van de mobiliteitskaart is milieubewust en werkt kostenbesparend.

“Dankzij Shuttel ben ik af van al die “kleine” bonnetjes en staan al mijn mobiliteitsuitgaven op één factuur.”

Eén maandelijks overzicht

Het reizen met de mobiliteitskaart heeft als extra pluspunt dat er geen wirwar aan pasjes, abonnementen, facturen en laadsaldi voorbij komt. Sterker nog; je houdt alle vervoersbewegingen en transacties online bij. Je ontvangt maandelijks één overzichtsfactuur waarop je zakelijke en privé afgelegde kilometers inzichtelijk zijn. Dat is nog eens makkelijk boekhouden.

Grotere mobiliteit

Het is echt een uitkomst, ook als je geen eigen auto hebt. Maar het is ook ideaal als je je eigen auto gebruikt en je óók het openbaar vervoer omarmt. Juist bij die combinatie van mobiliteitsvormen vormt de mobiliteitskaart een meerwaarde. Shuttel biedt namelijk ook toegang tot de ruim 1.900 deelauto’s van Greenwheels. En zelfs tot 375 parkeergarages, laadpalen en ruim 4.000 tankstations in heel Nederland.

Slimme app

‘Shuttelen’ begint in de veelzijdige Shuttel-app. Daarin kun je je reis van A naar B plannen met alle gewenste vervoersmiddelen. De app is voorzien van een GPS-tracker die gemaakte ritten automatisch registreert. Het splitsen van privé- én zakelijke reizen is een andere handige toepassing voor de zzp’er met een carrière en een druk sociaal leven.

Lage kosten

De aanvraag van de mobiliteitskaart is zo gepiept. De Shuttel to go-kaart is gratis. Bij de Shuttel compleet-kaart betaal je maandelijks €1,50. Dat abonnement is op ieder moment opzegbaar. Het verschil tussen beide kaarten is dat de Shuttel to go-kaart toegang biedt tot een ruime basis aan reismogelijkheden, terwijl de Shuttel compleet-kaart echt alle mobiliteitsdiensten combineert; al het OV, de OV-fiets, tanken, elektrisch laden, parkeren, Greenwheels en taxi. Ideaal als je je mobiliteit tot in de puntjes wilt regelen.

SEAT
Partner van ZZP Barometer

SEAT streeft naar het produceren van auto’s die de spannende combinatie van superieure techniek en puur rijgenot bieden. Zij zijn al 70 jaar een dynamisch, designgericht merk vol energie. Zij zijn constant op zoek naar hogere niveaus van TECHNOLOGY TO ENJOY en combineren het beste van Spaanse en Duitse techniek. Zij zijn gepassioneerde perfectionisten.

Bekijk alle artikelen van SEAT →

Aanbevolen

ZZP Barometer | Groengas zzp
Groengas: een slimme en duurzame keuze
Auto & mobiliteit
Page 1 Created with Sketch.
32 Shares

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →