ZZP Agenda week 27: Handvatten voor een goede start als zzp’er

Avatar foto ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
1 Shares
ZZP Agenda

Start op de juiste en goede manier als zzp’er

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 2 juli: Hoe start je als freelancer/zzp’er

Als freelancer/zzp’er werk je zelfstandig voor verschillende opdrachtgevers. Maar wat zijn de verschillen tussen deze en andere ondernemingsvormen? Wat is nu de DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie) en welke overeenkomsten zijn er? Hoe bereken je een uurtarief? Wat zijn je rechten en plichten? En waar moet je op letten bij het vastleggen van je activiteiten? En je risico’s? Allemaal vragen die beantwoord worden tijdens dit gratis seminar van het StartersCentrum.

ZZP Agenda 4 juli: Ondernemen vanuit een WW-uitkering

Wil je vanuit de WW starten met je eigen bedrijf of als zzp’er? Dan is dit seminar iets voor jou. Naast een korte oriëntatie op het starten van een eigen bedrijf krijgt je tijdens deze bijeenkomst antwoord op vragen en geeft inzicht in de mogelijkheden, rechten en plichten met betrekking tot het starten vanuit een werkloosheidssituatie.

ZZP Agenda 5 juli: Goed van Start

De juridisch consulenten van FNV Zelfstandigen staan voor je klaar. In 1 dagdeel bereiden zij je voor op een goede start van jouw bedrijf.

Er is aandacht voor:

  • Het nut en gebruik van een overeenkomst van opdracht en algemene voorwaarden
  • Bepalen van je uurtarief
  • Welke verzekeringen zijn er voor ondernemers mogelijk
  • Natuurlijk is er uitgebreid de mogelijkheid om je vragen te stellen.
Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.