Knab & Voldaan helpen ondernemers met uitbetalen facturen

Knab-koppeling met Exact

Je geld eerder laten uitbetalen via factoring

Voor het eerst in Nederland werken een factoringmaatschappij en een bank samen. Per 1 juli kunnen alle zakelijke klanten van Knab binnen 24 uur hun facturen uit laten betalen door Voldaan.

Factoring wordt steeds populairder. De alternatieve financieringsvorm, waarbij een externe partij de facturatie overneemt, is vooral in trek omdat de ondernemer snel openstaande facturen betaald krijgt. Uit onderzoek van Knab bleek dat de zakelijke klanten behoefte hadden aan factoring als alternatieve financieringsoptie. De service en producten van Voldaan bleken vervolgens het beste aan te sluiten bij Knab.

Tim Zoete, oprichter van Voldaan, is erg blij met deze samenwerking. ‘Er bleek een duidelijke match tussen Voldaan en Knab. Twee fintechs die een hoge klanttevredenheid als belangrijkste doelstelling hebben en door goed te luisteren weten wat er speelt bij ondernemers’.

Kim de Vries van Knab: ‘Dit is hét voorbeeld waarbij we een samenwerking aangaan omdat de klant daarom vraagt en niet per se omdat de bank dit wil’.

Knab Zakelijk
Partner van ZZP Barometer

Knab streeft naar een gezonde financiële wereld. In die wereld verkoopt de bank niet alleen producten, maar biedt inzicht in je geldzaken. Zodat jij betere beslissingen over je geld kunt nemen. Knab heeft speciaal voor zzp’ers een voordelige zakelijke rekening ontwikkeld. Alles wat je nodig hebt om je bankzaken goed te regelen, zonder poespas. Voor een vast, laag bedrag per maand. Eindelijk een bank in jouw voordeel. Knab is kennispartner van de ZZP Barometer.

Bekijk alle artikelen van Knab Zakelijk →
Coolblue - ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →