ZZP Nederland neemt zzp-initiatieven VictorMundi over

Sinds augustus 2019 is ZZP Nederland eigenaar van Dag van de ZZP’er, de FOTY-awards en ZZP Barometer. ZZP Nederland neemt deze zzp-initiatieven over van VictorMundi en wil met deze overname de zzp’ers in Nederland nog beter bedienen en op de kaart zetten.

Mogelijkheden

De Dag van de ZZP’er is een jaarlijks evenement. Op deze dag wordt het ondernemerschap gevierd. Ondernemers gaan met elkaar in gesprek en er worden verschillende lezingen en workshops over het ondernemerschap aangeboden. Als klapstuk worden de Freelancer of the Year (FOTY)-awards uitgereikt. Jaarlijks komen er duizenden ondernemers op dit evenement af.

Met de overname van ZZP Barometer heeft ZZP Nederland de mogelijkheid om informatie op te halen bij een grote groep zzp’ers die niet afkomstig is uit de eigen achterban.

Compleet

Directeur Frank Alfrink van ZZP Nederland: “Als grootste organisatie voor zzp’ers in Nederland, zijn wij verheugd dat wij nu ook het eendaagse zzp-event voor zzp’ers in huis hebben. Dit is voor ons een uitgelezen manier om ons kenbaar te maken bij een nog groter publiek. De ZZP Barometer en de FOTY-awards maken het plaatje compleet”.

Jeroen Sakkers, samen met zijn broer Robbie oprichter van VictorMundi; “Het doet altijd pijn om afscheid te nemen van iets waar je meer dan tien jaar met veel plezier aan gewerkt hebt. Maar de pijn wordt verzacht nu we weten dat de Dag van de ZZP’er, de FOTY-awards en ZZP Barometer in goede, vertrouwde handen komen. Dit geeft ons de kans om alle focus te leggen op ons nieuwe product; Ratecard”.

De overname zal geen inhoudelijke veranderingen met zich meebrengen voor zowel de Dag van de ZZP’er, de FOTY-awards als de ZZP Barometer. De Dag van de ZZP’ er vindt plaats op zaterdag 4 april 2020 in De Rijtuigenloods in Amersfoort.

ZZP Barometer

Door de overname zijn er wat technische ongemakken ontstaan op zzpbarometer.nl. Momenteel wordt er hard gewerkt om dit op te lossen.

Het kan zijn dat niet alle ambassadeurspunten van de afgelopen weken bij het totaal zijn opgeteld. Als je was ingelogd zijn de punten wel geregistreerd, wij zullen dit zo spoedig mogelijk verwerken. Excuses voor het ongemak.

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →