Een kantoor-kwaliteit printer die weinig ruimte inneemt

Elektronica
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Een compacte kantoorprinter
Bij sommige beroepen is veel printen noodzakelijk. Denk aan een advocaat, een boekhouder of een docent. Werk je op kantoor, dan is er waarschijnlijk voldoende ruimte voor een uitgebreide kantoorprinter. Zzp’ers hebben die luxe vaak niet. Wil je graag een laserprinter van kantoor-kwaliteit, zonder dat heel je bureau vol staat? Dan biedt de Lexmark MC3224adwe uitkomst.

Creëer je eigen copyshop
Als je veel print, dan wil je niet steeds naar een copyshop gaan. Beter koop je een eigen printer. Dit is niet alleen gemakkelijker, maar ook voordeliger. Als je rondsnuffelt op het internet dan kom je uit op een laserprinter of een inkjet printer. In een notendop is een laserprinter een fors apparaat met een hoge aanschafwaarde, die goedkoop print. Een inkjet printer is vaak kleiner en goedkoop om aan te schaffen, maar gebruikt dure cartridges. De MC3224adwe biedt een middenweg. Een compacte laserprinter die goedkoop print en minder dan 300 euro kost.

Snel als een (s)printer
Een bezige zzp’er heeft geen tijd voor een printer die een half uur over een verslag doet. Daarom print de MC3224adwe met een hoge snelheid van 22 pagina’s per minuut. Een verslag van 100 pagina’s ligt in minder dan 5 minuten voor je klaar. Dit geldt zowel voor verslagen in zwart-wit als in kleur. Zo worden niet alleen letters, maar ook gekleurde diagrammen, grafieken en illustraties in hoog tempo geprint. Doordat de printer in kleur afdrukt, voorzie je al je verslagen en rapporten van je eigen huisstijl en logo.

Een echte all-rounder
Deze printer is voorzien van tal van opties. Je print niet alleen documenten, maar scant, kopieert en faxt ze ook. Je hoeft dus niet 4 losse apparaten aan te schaffen. Het scannen en kopiëren gaat in een razend tempo door de automatische documentinvoer, oftewel ADF. Leg een stapel tot 50 vellen papier in de invoer, selecteer ‘scannen’ of ‘kopiëren’ op het touchscreen en de ADF behandelt de documenten achter elkaar. Leun gerust achterover terwijl je printer je scant met een snelheid van 20 kantjes per minuut.

Voordelige toner
Een groot voordeel van een laserprinter zijn de lage afdrukkosten. Toner is nou eenmaal voordeliger dan inkt. Een minder bekend voordeel is de grootte van de cartridges waarin de toner geleverd wordt. Eén zo’n cartridge bevat genoeg toner om ongeveer 1500 pagina’s te printen. Hiermee voorkom je dat je zonder inkt of toner zit, nét wanneer je een deadline hebt. Toner droogt ook niet uit, zoals inkt dat doet. Een laserprinter is dus lang niet zo’n slechte keuze.

Interesse?
Heb je interesse in deze all-round laserprinter van Lexmark? Bestel hem dan bij Coolblue. Vandaag voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Coolblue
Partner van ZZP Barometer

Coolblue, ooit begonnen als studentenbedrijf. Nu een snelgroeiend e-commercebedrijf met 9 fysieke winkels in Nederland en België. Sinds de oprichting in 1999 heeft Coolblue maar één doel: jou blij maken. Ze geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Met meer dan 3.000 Coolblue'ers werken ze keihard om de klanten te verwonderen.

Bekijk alle artikelen van Coolblue →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →