ZZP Agenda week 37: De Moderne Arbeidsmarkt

ZZP Agenda

Wat je moet weten en regelen voor de start van jouw bedrijf

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 10 september: Durf te vragen, ondernemersvraagstukken

Als ondernemer is het handig als je een duizendpoot bent. Of anders gezegd: als ondernemer is het handig als je kennis hebt van verschillende onderwerpen en over verschillende (ondernemers)kwaliteiten beschikt. Het kan lastig zijn als je er even niet uitkomt, er kennis ontbreekt of als je een andere ondernemer mist om even mee te sparren. Je bedenkt voor de sessie een voor jouw belangrijke vraag waar je graag feedback op zou willen. Tijdens deze bijeenkomst leg je je vraag voor aan de overige deelnemers (maximaal 10).

ZZP Agenda 11 september: Bijeenkomst Moderne Arbeidsmarkt

De wereld van werk is onomkeerbaar veranderd in de afgelopen jaren. De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt vragen om een nieuwe en fundamentele aanpak met perspectief voor alle werkenden. Zelfstandigenorganisaties PZO en stichting ZZP Nederland, nemen in het Zelfstandigenforum gezamenlijk het voortouw voor de dialoog over de moderne arbeidsmarkt vanuit het perspectief van zelfstandige ondernemers. Het Zelfstandigenforum presenteert met het Manifest Moderne Arbeidsmarkt haar visie op een toekomstbestendig arbeidsmarktbeleid.Tijdens onze bijeenkomst op woensdagavond 11 september vanaf 19 uur in Pathé Buitenhof te Den Haag gaan we in gesprek met de politiek en elkaar. We hopen dan te komen tot een breed gedragen agenda voor de Moderne Arbeidsmarkt, waarin ondernemerschap een volwaardig onderdeel is.

ZZP Agenda 12 september: Bijeenkomst Moderne Arbeidsmarkt

In een dagdeel worden de belangrijkste zaken rondom het starten van een bedrijf besproken. Je kunt hiermee een solide basis vormen voor je onderneming. De spreker neemt je stap voor stap mee door en in de jungle van het ondernemerschap. Aan de hand van theorie en praktijkervaring, krijg je meer inzicht in het ondernemerschap. Tijdens het seminar is er tijd en ruimte om op vragen in te gaan, mits deze uiteraard relevant zijn voor de groep. Na afloop is het mogelijk om jouw situatie te bespreken met de adviseur via telefoon, mail of sociale media.

ZZP Agenda 12 september: Duits-Nederlands kennis- en netwerkevent

Dit event voor Duitse en Nederlandse ondernemers wordt georganiseerd met de Business Club Maas Rhein (een grensoverschrijdende business club met Nederlandse en Duitse leden), de Duitse Industrie- und Handelskammer Mittlerer Niederrhein (Neuss, Krefeld, Mönchengladbach) en KVK. De voertaal zal dan ook voornamelijk Duits zijn. Na de plenaire presentatie ga je in 3 rondetafelsessies in gesprek met deskundigen en collega-ondernemers over verschillende onderwerpen, zoals juridische- of fiscale aspecten, arbeidsmarkt, onderwijs in de regio, gevolgen Brexit, marktkansen en marktbewerking, succesfactoren in communicatie, verschillen in de IT en werken en bouwen in Duitsland. We sluiten de avond af met een netwerkborrel

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.