ZZP Agenda week 42: Slim aan de slag met starten

Avatar foto ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 15 oktober: Kick-off bijeenkomst Start-up Plus

Start-up Plus is een persoonlijk, leertraject waar vijftigplussers de basis leren om hun idee om te zetten in een eigen bedrijf. Na de kick-off bijeenkomst op 15 oktober 2019 doorlopen de deelnemers acht intensieve weken van online leren en coaching om richting te geven aan uw eigen idee. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer klantbehoeften, verdienmodellen, marketing en prototyping. Tot slot pitchen de deelnemers op 12 december 2019 hun idee bij een deskundige jury. De meest kansrijke start-up krijgt begeleiding naar een vervolgtraject en wordt beloond met een geldprijs van 10.000 euro voor het opzetten van het eigen bedrijf.

ZZP Agenda 16 oktober: Slim aan de slag met starten

Tips om goed voorbereid van start te gaan met je bedrijf Inspirerende kennisverwerving middels een forum Ondernemer deelt ervaringen over starten van een bedrijf Op de informatiemarkt kun je direct je vragen stellen aan de partners van ROZ en het OnderNemerSplein Netwerken met andere (aspirant) ondernemers Heb je plannen om een eigen bedrijf te gaan starten, of ben je al gestart? Dan sta je voor een spannende uitdaging, waarbij je veel zaken mag voorbereiden en regelen. Met welke regels krijg je te maken? Welke mensen en partijen kunnen jou helpen bij de start? Welke belastingvoordelen zitten er aan het ondernemerschap? Hoe kom je aan financiering? Zomaar wat vragen die er gesteld kunnen worden.

ZZP Agenda 17 oktober: Inloopdag OnderNemerSplein Spreekuren

Als ondernemer ben je iedere dag welkom op het OnderNemerSplein. En iedere 3e donderdag van de maand kun je de hele dag van 9.00 tot 17.00 uur zonder afspraak terecht! Met één of meer adviseurs van de partners van het OnderNemerSplein kun je persoonlijk in gesprek gaan en jouw ondernemersvragen stellen. Heb je een bijvoorbeeld vragen over je ondernemersplan, Belastingzaken, uurtarief, merken en octrooien, starten vanuit een uitkering, financiën? Qredits, Gemeente Rotterdam, Ondernemersklankbord, RVO, BOIP en KVK verwelkomen je graag! Laat even weten of je komt via de aanmeldbutton dan zetten we de koffie alvast klaar.

ZZP Agenda, meerdere dagen in oktober: KVK seminar: Je eigen bedrijf starten

In een dagdeel worden de belangrijkste zaken rondom het starten van een bedrijf besproken. Je kunt hiermee een solide basis vormen voor je onderneming. De spreker neemt je stap voor stap mee door en in de jungle van het ondernemerschap. Aan de hand van theorie en praktijkervaring, krijg je meer inzicht in het ondernemerschap. Tijdens het seminar is er tijd en ruimte om op vragen in te gaan, mits deze uiteraard relevant zijn voor de groep. Na afloop is het mogelijk om jouw situatie te bespreken met de adviseur via telefoon, mail of sociale media.

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Aanbevolen

Aan de slag als freelancer of zzp’er? Het ultieme Stappenplan
'Zzp'er innoveert anders'
Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.