Productiviteit verhogen met een betere luchtkwaliteit

Elektronica
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Heb je regelmatig last van hoofdpijn, geïrriteerde ogen of een gebrek aan concentratie? Dan heeft dit waarschijnlijk te maken met de luchtkwaliteit op kantoor. De beeldschermen op kantoor zijn een magneet voor stof, wat de luchtkwaliteit niet bevordert. Daarnaast zijn er vaak meerdere mensen in een kantoor aanwezig, waardoor virussen, bacteriën en allergenen zich gemakkelijk verspreiden. Een luchtreiniger draagt bij aan het verhelpen van deze problemen.

Luchtreiniger met 360 graden luchtinlaat

De Philips Connected AC4236/10 is een ronde luchtreiniger met 360 graden luchtinlaat, die geschikt is om een ruimte tot 100 vierkante meter te reinigen. De reiniger brengt de lucht langs verschillende filters om zo onzuiverheden uit de lucht te filteren. Fijnstof, bacteriën, pollen en allergenen blijven achter in de filters. Daarnaast heeft de luchtreiniger een geurfilter, zodat je minder last hebt van vieze geurtjes. Door de onzuiverheden uit de lucht te filteren, verbetert de luchtkwaliteit op kantoor. En dit draagt dan weer bij aan jouw productiviteit gedurende de werkdag.

Hoe werkt de Philips AC4236/10?

Je plaatst de luchtreiniger in een kantoorruimte en zet hem in de automatische modus. Met een speciale sensor meet de Connected AC4236/10 de luchtkwaliteit en past hier direct zijn werking op aan. Dit doet de reiniger op basis van 3 soorten vervuilingen: gas, PM2,5 en IAI. Hieronder vallen fijnstof, bacteriën, virussen, allergenen en bijvoorbeeld de damp van schoonmaakmiddel.

Via de lichtring rondom het display lees je gemakkelijk de huidige luchtkwaliteit af. De kleur van het licht geeft namelijk de luchtkwaliteit weer: blauw is goed en rood zeer slecht.

Bedienen met app

Je hoeft niet op te staan om de instellingen van de luchtreiniger aan te passen, want je bedient hem gemakkelijk met de Philips Air Matters app. Handig, als je niet in de gelegenheid bent om naar de luchtreiniger toe te lopen. Daarnaast is het mogelijk om in de app een grafiek te bekijken van de luchtkwaliteit op kantoor. Zo heb je direct inzicht in de momenten dat de luchtkwaliteit het slechtst is.

Heb je interesse?

Heb je last van geïrriteerde ogen, een gebrek aan concentratie of hoofdpijn en wil je de luchtkwaliteit op kantoor verbeteren om dit op te lossen? Bestel deze nieuwe luchtreiniger van Philips dan bij Coolblue. Vandaag voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Coolblue
Partner van ZZP Barometer

Coolblue, ooit begonnen als studentenbedrijf. Nu een snelgroeiend e-commercebedrijf met 9 fysieke winkels in Nederland en België. Sinds de oprichting in 1999 heeft Coolblue maar één doel: jou blij maken. Ze geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Met meer dan 3.000 Coolblue'ers werken ze keihard om de klanten te verwonderen.

Bekijk alle artikelen van Coolblue →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →