Heb jij letselschade? Doe de test en weet of jij recht hebt op een schadevergoeding!

Letselschade
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Inmiddels is Flyct letselschade alweer 2 jaar partner van ZZP Barometer. Voor een ieder die Flyct niet kent, wat doen ze en wat heb jij aan Flyct als zzp’er?

Onze dienstverlening is een positieve ervaring na een ongeluk
Als je als zzp’er slachtoffer bent geworden van een ongeluk en hierbij letsel hebt opgelopen, is het belangrijk om hulp in te schakelen. Bij letsel kan je namelijk niet aan het werk en mis je inkomen. Bij Flyct helpen wij je gratis met het claimen van de schade en het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Altijd, overal en voor iedereen is Flyct toegankelijk.

Wanneer kan ik bij jullie terecht?
Je kunt letselschade claimen wanneer je door toedoen van een ander schade oploopt. Als je inkomstenverlies hebt en dit had je niet gehad wanneer je niet in het ongeluk terecht was gekomen. De veroorzaker van het ongeluk is aansprakelijk voor de geleden schade. Dit heet een letselschadeclaim. Flyct kan je helpen bij: verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, letsel door dier, overlijdensschade, schade in het buitenland en overig letsel.

Wil je eerst zeker weten of je recht hebt op een schadevergoeding? Doe dan de online letselschadetest. Binnen vijf minuten weet je of jouw zaak kans van slagen heeft.

Waar helpen wij je kosteloos mee?

  • Aansprakelijk stellen van de veroorzaker.
  • Voeren van de schuldvraagdiscussie met de verzekeraar.
  • Verzamelen bewijsstukken van jouw schade.
  • Zo nodig aanvragen van het voorschot.
  • Jouw herstel in beeld brengen door informatie op te vragen bij jouw artsen/therapeuten.
  • Bij medische uitbehandeling onderhandelen we met de verzekeraar.
  • We regelen voor jou een rechtvaardige schadevergoeding, inclusief smartengeld.
  • Na jouw akkoord word je uitbetaald en is jouw letselschadezaak afgehandeld.
  • Kan jouw zaak niet in goed overleg met de verzekeraar worden geregeld, dan nemen we gerechtelijke vervolgstappen.

Wat kan je zelf doen?
Als je betrokken bent geweest bij een ongeval is het belangrijk om alle informatie of foto’s die je van het ongeval hebt goed te verzamelen en bewaren. Dit heeft te maken met de schadeclaim die je kunt indienen bij de tegenpartij. Soms kan je maanden later belangrijke informatie nodig hebben en dan kan Flyct je beter helpen bij de schadeclaim. Als je de tegenpartij snel aansprakelijk stelt voorkom je dat de letselschadezaak verjaart.

Contact?
Onze letselschadespecialisten helpen je graag bij de claim of schadevergoeding. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Flyct via nieuweschade@flyct.nl of 088 100 430.

Flyct
Partner van ZZP Barometer

Wanneer je slachtoffer bent van een ongeval en hierdoor schade oploopt, dan heb je recht op een schadevergoeding. Flyct zorgt ervoor dat je de schadevergoeding krijgt waar je recht op hebt. Onze dienstverlening kost je niets, alle kosten worden namelijk verhaald op de verantwoordelijke partij als deel van de letselschadeclaim.

Bekijk alle artikelen van Flyct →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →