Onderzoek: e-Boekhouden.nl beste boekhoudsoftware van 2022

Avatar foto Administratie & Boekhouden
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Administratie | ZZP Barometer

e-Boekhouden.nl is de beste boekhoudsoftware van 2022. Zo blijkt uit een onderzoek dat naar buiten gebracht is gebracht door Appwiki. Zij deden uitgebreid onderzoek naar de beste boekhoudsoftware van Nederland; hiervoor deden ze zelf onderzoek, keken ze naar klantervaringen en testten ze uitgebreid de functies van de verschillende boekhoudprogramma’s.

Het onderzoek van Appwiki werd uitgevoerd naar aanleiding van een flitspeiling van de Belastingdienst. Hieruit bleek dat 35 procent van de startende ondernemers en zzp’ers de administratie efficiënter wil inrichten. Tot nu toe zijn er nog veel mensen die problemen hebben met de administratieve rompslomp. Hierbij gaat het vooral om startende ondernemers die zelf hun belastingaangifte doen.

“Normaal was boekhouden niet mijn ding, maar daar bracht e-Boekhouden verandering in”

Ondernemer Nico Scholtens is net gestart met ondernemen en merkt dat de boekhoudsoftware van e-Boekhouden.nl uitstekend werkt. Hij snapt daarom wel waarom de software uitgeroepen is tot de beste boekhoudsoftware van 2022: “Het boekhoudprogramma is erg handig in gebruik en ook zonder boekhoudkennis kun je het programma erg makkelijk gebruiken. Normaal was boekhouden niet zo mijn ding, maar het gemak van e-Boekhouden.nl heeft hier verandering in gebracht”.

Ongeveer 60/65% van de markt zijn zzp’ers of kleine ondernemingen en daarom is dit programma voor het merendeel van de markt de beste optie, zo blijkt uit het onderzoek van Appwiki. Naast het maken van offertes, het versturen van facturen en het bekijken van financiële overzichten, heeft e-Boekhouden.nl extra handige functies, zoals bijvoorbeeld urenregistratie. Ook krijg je toegang tot een CRM en is het mogelijk om bonnetjes in te scannen met de app.

Avatar foto
Arjan Nieuwbeerta

Arjan Nieuwbeerta is Marketing Lead bij Appwiki. Appwiki is dé advieswebsite waar je als zzp’er de beste bedrijfssoftware vindt en vergelijkt. Denk aan software op het gebied van boekhouding, urenregistratie, CRM, webshop en kassa. Door onze expertise met je te delen ontdek je de software die het beste bij je past. Dit helpt je tijd besparen en slimmer (online) te ondernemen.

Bekijk alle artikelen van Arjan Nieuwbeerta →

Aanbevolen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →