Dag van de ZZP’er, er zijn nog gratis tickets

Avatar foto Social media & netwerken
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Op zaterdag 4 juni zwaaien de deuren van Hart van Holland in Nijkerk open en zal de Dag van de ZZP’er (#dvdzzp) 2022 worden gehouden. De Dag van de ZZP’er is hét zzp-event van het jaar waar je als (z)zp’er, freelancer of interim professional écht bij moet zijn. Het is een dag vol inspiratie en motivatie met vele mogelijkheden om te netwerken, kennis op te doen op het informatieplein of seminars en workshops te bezoeken. Dankzij hoofdpartners Movir, Hiscox en KPN zijn de gratis tickets nu te bestellen.

Bestel hier je gratis tickets voor DvdZZP

De Dag van de ZZP’er kent een mooi programma met voor ieder wat wils. Je kunt netwerken met andere zelfstandig ondernemers, kennis en inspiratie opdoen bij één van de vele keynotes en workshops, op het informatieplein in gesprek gaan met o.a. de Belastingdienst, ZZP Nederland en andere interessante partners. En dit alles onder de bezielende leiding van dagvoorzitter Peter Heerschop, dus amusement is ook geregeld.

Programma DvdZZP

Kijk hieronder hoe de Dag van de ZZP’er er globaal uitziet. Het exacte programma staat hier.

  • 11.30 uur Deuren  en informatieplein geopend, start met exclusieve lunch
  • 12.15 uur Officiële opening door dagvoorzitter Peter Heerschop
  • 12.45 uur Keynotes, seminars & workshops
  • 16.30 uur Netwerkborrel

Ook leuk…

Op het informatieplein zal een barista aanwezig zijn voor hoge kwaliteit kopjes koffie, met dank aan KPN. Daarnaast is er een photobooth, beschikbaar gesteld door ZP-desk, waar je mooie profielfoto’s voor social media kunt laten maken. Ook kan je je eigen smoothie bij elkaar fietsen bij de stand van a.s.r. Vitality.

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →