Maak een duurzame keuze met de Vero laptop

Avatar foto Uncategorized
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Groen statement
Laat je van jouw groene kant zien met de Acer TravelMate Vero TMV15-51-58HQ laptop. De TravelMate Vero bestaat uit gerecyclede materialen. Deze materialen komen overal terug. Van de behuizing en schermranden tot de  toetsen. En over de toetsen gesproken, die vallen op een speciale manier op. De ‘R’- en ‘E’-toetsen zijn gespiegeld en hebben een gele kleur. Hiermee wil Acer de nadruk leggen op ‘reduce’, ‘reuse’ en ‘recycle’. 3 krachtige termen die aangeven waar deze laptop voor staat.

Gericht op kracht en prestaties
Duurzaamheid komt niet alleen aan de buitenkant terug, maar ook aan de binnenkant. Door de 11e generatie Intel Core i5 processor en het 16 gigabyte werkgeheugen heb je voor de komende jaren een krachtige laptop. Multitask tussen lichte programma’s en bewerk zonder haperingen bedrijfsfoto’s in Adobe Photoshop. Zo werk je snel en zorgvuldig aan al je taken. Heb je vaak vergaderingen? Door de verschillende Acer geoptimaliseerde functies heb je geen last van ruis en komen er realistische geluiden uit de speakers. Door de dunne randen haal je het meest uit het 15 inch beeldscherm.

Zo energiezuinig als jij wilt
Met de slimme VeroSense app stel jij zelf het energiebeheer in. Zo pas jij snel de instellingen aan op basis van jouw gebruik. In de overzichtelijke Acer applicatie heb je de keuze uit 4 verschillende modi. Van de minst energiezuinige stand waarmee je de beste prestaties uit de laptop haalt tot de meest zuinige Eco+ modus. Op dat moment werken niet alle functies, maar gaat de batterij wel lang mee.

Op alle manieren verbonden
De Vero laptop heeft veel aansluitingen voor al je randapparatuur. Verbind met gemak je muis, toetsenbord en externe monitor. Je hebt meerdere usb A en C poorten en zelfs een ethernetpoort. Zo sluit je direct een datakabel aan en ben je verbonden met het internet. Wil je liever een draadloze verbinding? Door wifi 6 haal je de snelste en meest stabiele verbinding van dit moment.

Alle functies in huis
Met Windows 11 Pro haal je meer functies in huis. Deze zijn voor zowel de zakelijke gebruiker als de consument interessant. Zakelijk heb je vooral veel aan de ‘Remote’ functies, waardoor je op afstand verbinding maakt met de servers van je werkgever. Werk thuis gerust verder aan je verslagen en presentaties die je op kantoor nog niet af hebt. Als consument maak je vooral gebruik van de extra veiligheid. Dit doe je met bijvoorbeeld BitLocker.

Interesse?
Wil je meer weten over deze Acer TravelMate Vero laptop of ben je overtuigd? Bekijk of bestel hem dan bij Coolblue. Vandaag voor 23.59 uur besteld? Dan ga je morgen direct aan de slag op deze duurzame laptop.

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →