Coolblue’s eigen merk BlueBuilt zet in op producten met unieke eigenschappen

Elektronica
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Ook op het gebied van private label timmert Coolblue hard aan de weg. Coolblue’s eigen merk BlueBuilt voorziet klanten in hun behoeften op het gebied van accessoires. Als je een kijkje neemt op de website vind je onder andere computermuizen, televisiebeugels en verschillende soorten kabels. Ideaal natuurlijk, als je net van plan bent een nieuwe televisie of laptop aan te schaffen. Maar hoe onderscheiden BlueBuilt producten zich ten opzichte van andere merken?

BlueBuilt ontwikkelt haar producten zelf op basis van productkennis, data en klantfeedback. Voordat er nieuwe producten worden opgenomen in het assortiment worden ze dan ook uitvoerig getest. Hierdoor heeft BlueBuilt zoveel vertrouwen in hun producten dat ze klanten maar liefst vijf jaar garantie bieden op het gehele assortiment.

Het merk zet tijdens de productontwikkeling in op het oplossen van problemen die ze verkrijgen uit marktdata, productkennis en klantfeedback. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de BlueBuilt hdmi kabels. Deze worden standaard geleverd met een tussenstukje dat naar beneden wijst. Handig voor als je televisie strak tegen de muur hangt. Verder communiceren ze bij laptophoezen niet de inches, maar gewoon de breedtemaat in centimeters. Een laptop met hetzelfde inch formaat als de laptophoes past namelijk lang niet altijd. Ook loopt de rits van BlueBuilt laptophoezen door tot over de korte zijde. Zo pak je een laptop uit een rugzak terwijl je de hoes gewoon laat zitten.

BlueBuilt blijft haar assortiment verbeteren. Dit geldt zowel voor het uitbreiden van het huidige aanbod als het maken van een kwaliteitsslag op bestaande producten. Meer weten over BlueBuilt? Coolblue vertelt je er alles over.

Coolblue
Partner van ZZP Barometer

Coolblue, ooit begonnen als studentenbedrijf. Nu een snelgroeiend e-commercebedrijf met 9 fysieke winkels in Nederland en België. Sinds de oprichting in 1999 heeft Coolblue maar één doel: jou blij maken. Ze geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Met meer dan 3.000 Coolblue'ers werken ze keihard om de klanten te verwonderen.

Bekijk alle artikelen van Coolblue →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →