MSI Creator laptops

Elektronica
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
laptop Creator Z16y

Je bent op zoek naar een nieuwe laptop om grote 3D-projecten op te ontwerpen of om grote bedrijfsfilms op te bewerken. Waar ga je dan voor? Je hebt niet alleen een snelle processor en ruim werkgeheugen nodig, maar ook een krachtige videokaart voor het renderen van je creaties. Daarnaast is een goed beeldscherm handig, zodat je alle details van je grafische bewerkingen goed kunt zien. Met MSI Creator laptops beschik je over alles wat je nodig hebt als zakelijke creator.

(Be)werken zonder haperingen
Met een MSI Creator haal je een echte krachtpatser in huis. Op de modellen met een Intel Core i7 processor bewerk je grote bedrijfsfilms en -foto’s in programma’s als Adobe Photoshop en Premiere Pro. Werk je met 3D-objecten in software als AutoCAD, Unreal Engine en Cinema 4D? Op een MSI Creator laptop met een Intel Core i9 processor en krachtige NVIDIA GeForce videokaart is ook dit geen probleem. Naast je grafische werkzaamheden, multitask je ook gemakkelijk tussen allerlei andere programma’s door het ruime werkgeheugen tot maar liefst 64 gigabyte. Zo draaien de zwaarste programma’s soepel en maak je al jouw projecten snel af.

Complete bescherming
De zakelijke Creator laptops van MSI draaien allemaal op Windows 11 Pro. Hiermee sla je bestanden extra beveiligd op via BitLocker en maak je via Remote Desktop op afstand verbinding met de systemen op kantoor. Zo werk je ook vanuit huis in jouw bedrijfsomgeving. Ook zijn MSI Creator laptops uitgerust met een infraroodcamera en vingerafdrukscanner, waarmee je zonder wachtwoord inlogt. Zo voorkom je dat ongewenste bezoekers in jouw laptop komen. Naast de software, is ook de hardware van een MSI Creator goed beschermd. Door de aluminium behuizing kan de laptop namelijk tegen een stootje.

Gedetailleerd beeld met touch
Bij het bewerken van foto’s, video’s of 3D-ontwerpen wil je scherpe beelden en levendige kleuren hebben. Door het QHD-beeldscherm zie je met een MSI Creator laptop meer details dan met de gemiddelde zakelijke laptop. De QHD-resolutie is namelijk twee keer zo scherp als Full HD. Bovendien hebben Creator laptops touchscreens, waardoor je met je vingers of een stylus soepele bewerkingen op het scherm maakt. Verder heb je tijdens je grafische bewerkingen geen last van flikkeringen of haperend beeld, door de minimale verversingssnelheid van 120 hertz.

Aansluitingen
MSI Creator laptops zijn uitgerust met een Thunderbolt 4-aansluiting, waarmee je hogere snelheden behaalt dan met Thunderbolt 3. Je sluit allerlei randapparatuur aan via een docking station en gebruikt twee externe monitoren tegelijk. Daarnaast ondersteunt Thunderbolt 4 8K-kwaliteit wanneer je een enkele externe monitor gebruikt, terwijl Thunderbolt 3 maar tot 5K ondersteunt. Ook beschikt Thunderbolt 4 over betere beveiliging. Werk jij met SD-kaarten? Met de geheugenkaartlezer van een MSI Creator laptop zet je gemakkelijk foto’s over. Zo ga je meteen aan de slag met je grafische bewerkingen, zonder dat je de cloud nodig hebt.

Interesse?
Wil je meer weten over de MSI Creator laptops of ben je overtuigd er een te kopen? Bekijk of bestel er dan een bij Coolblue. Vandaag voor 23.59 uur besteld? Dan ga je morgen direct aan de slag op deze krachtige laptop.

Coolblue
Partner van ZZP Barometer

Coolblue, ooit begonnen als studentenbedrijf. Nu een snelgroeiend e-commercebedrijf met 9 fysieke winkels in Nederland en België. Sinds de oprichting in 1999 heeft Coolblue maar één doel: jou blij maken. Ze geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Met meer dan 3.000 Coolblue'ers werken ze keihard om de klanten te verwonderen.

Bekijk alle artikelen van Coolblue →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →