Alleen nog effe die pleuristrap af. Over Ed, ondernemen en inspiratie in lastige tijden

Avatar foto Groei
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

In deze pittige tijden deze keer een wat luchtige en hopelijk inspirerende blog van mijn kant.

Ik leerde een tijdje geleden Ed van Niedek kennen. Rotterdamse fotograaf, gulle lach, enthousiaste vent. Hij maakte mooie foto’s bij carrière-event Facta Non Verba en we kwamen in gesprek.

Ik vroeg hem naar zijn ondernemerschap en hij relativeerde zijn mooie werk een beetje. Pensioen, vind het gewoon leuk en ik zie wel wat er komt. Zoiets.

Ondertussen maakte Ed de mooiste dingen, zoals deze video over mijn workshop naast een gebarentaal-tolk.

Blijkbaar had ons gesprek hem toch geraakt want een paar weken later stuurde hij me deze mail:

Hoi Marco, door jou nog meer met fotografie bezig. Je hebt me geïnspireerd! Vandaag een superlens aanschaffen voor mijn camera. Op naar de volgende opdracht. Met vriendelijke groet, Ed

Ed heeft zijn relativering van zich afgeschud en gaat er voor. Pensioen of niet, hij geeft gas. Hoe?

Met mooie zakelijke foto’s en events, maar ook met straatfotografie. Rauw, Rotterdams, echt. Een beetje zoals Ed. De prachtige foto bij deze blog

‘Alleen nog effe die pleuristrap af’: vlakbij de Koopgoot in Rotterdam is het resultaat.

De volgende ambitie? Een workshop straatfotografie, bij Ed te boeken. Ik kijk er nu al naar uit.

Bij deze de credits naar Ed en alle andere ondernemers met ervaring. Maak jezelf niet kleiner dan je bent. Ga doen wat je superleuk vind, blijf investeren in jezelf en je spullen en sta open voor plezier en inspiratie.

Dus Ed: ik had jou geïnspireerd, maar jij mij net zoveel!

En lezers van deze blog: boek Ed voor mooie foto’s en voor de belangrijke les dat plezier en inspiratie altijd te vinden is. Ook in deze moeilijke tijden. Als je er maar voor open staat.

In mijn e-book vertel ik nog veel meer over plezier en inspiratie vinden in je ondernemerschap. Ben jij professional of ondernemer en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Vraag dan een 1 op 1 perspectief gesprek met mij aan.

Ik help je graag!

 

Avatar foto
Marco den Hartog

Businesscoach voor soepele sales en mooie marketing

Marco is succesvol ondernemer en ervaren businesscoach en -trainer. Daarnaast is hij getrouwd, vader van 2 opgroeiende kinderen, Italië-liefhebber en fanatiek skiër en volleyballer. Hij geeft regelmatig trainingen, workshops en lezingen over ondernemerschap, soepele sales en mooie marketing. Daarbij mag je van Marco altijd een Rotterdamse, praktische en humorvolle ervaring verwachten. Hij brengt zijn eigen praktijk en die van zijn 2000+ cliënten ruimhartig in en laat je zonder enige vaktaal zien hoe ondernemers vandaag nog mooie stappen kunnen zetten naar nog sterker en plezieriger ondernemerschap

Bekijk alle artikelen van Marco den Hartog →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →