Het nieuwe mobilitijdperk: andersnaarwerk.nl

Avatar foto Auto & mobiliteit
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Al blijft thuiswerken de norm, nu de intelligente lockdown voorbij is, ontstaat bij veel werkende Nederlanders de behoefte om thuis werken af te wisselen met werken op kantoor en zakelijke afspraken op locatie. Bedrijven en medewerkers, maar ook zelfstandig ondernemers, zoeken daarbij naar nieuwe manieren om veilig en comfortabel te reizen. Welke vervoermiddelen passen het best in deze nieuwe 1,5 meter samenleving? Vaak is het antwoord anders dan een paar maanden geleden. Mensen nemen bijvoorbeeld eerder de fiets, de populariteit van e-bikes is enorm gestegen, leaseauto’s worden door de toename in het thuiswerken minder intensief gebruikt, en mensen reizen aanzienlijk minder met het OV. Daarnaast spelen pre-corona trends zoals de druk op schaarse parkeerruimte in steden en de wens om files te vermijden, ook een rol in de keuze voor een vervoermiddel.

Andersnaarwerk.nl, een initiatief van Pon, helpt kleine en grote bedrijven en medewerkers bij het vinden van passende oplossingen voor woon-werkverkeer. Bezoekers geven aan de hand van een paar vragen aan wat ze nodig hebben en ontvangen een advies op maat, aangevuld met concrete oplossingen. Afhankelijk van het type bedrijf, de locatie en de individuele wensen van werkgevers en werknemers, zijn er verschillende mogelijkheden. Andersnaarwerk.nl laat suggesties zien voor reizen met de fiets, e-bikes, auto en OV evenals combinaties van vervoermiddelen voor optimale flexibiliteit. Denk bijvoorbeeld aan een mobiliteitsbudget waarbij een mobiliteitskaart toegang geeft tot verschillende vervoersopties, of een fiscaal interessante combinatie van een leaseauto en een leasefiets, flexibiliteit staat in alle gevallen voorop.

Zie voor meer informatie www.andersnaarwerk.nl

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →