Combineer snel werken en efficiënt multitasken met een Synology NAS

Elektronica
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Bewaar documenten en stream multimediabestanden met een Synology NAS

Bewaar of deel je veel bestanden met klanten, stakeholders en andere partijen? Doe dit dan veilig met een Synology NAS, bijvoorbeeld de Synology DS220+ NAS. Naast dat het apparaat als opslagmedium fungeert, maakt deze NAS ook back-ups aan. Hierdoor blijft er altijd een extra versie van je document over, ook wanneer er onverwachts iets gebeurt met je pc of laptop. Wij leggen je uit wat je allemaal met Synology DS220+ kan.

Hoe werkt de Synology DS220+?

De Synology DS220+ is een NAS met ruimte voor 2 interne harde schijven. Deze harde schijven gebruik je voor het opslaan van bestanden op een centrale opslagplaats. De DS220+ gebruik je in 2 verschillende modi, namelijk RAID 0 en RAID 1. De RAID 0 modus is de basis, hiermee bewaar je al je bestanden. RAID 1 is de optie waarmee je backups aanmaakt op de tweede schijf, van de data die je op de eerste schijf bewaart. Zo behoud je al je bestanden wanneer een schijf kapot gaat.

Multifunctioneel inzetbaar

Werk je vooral met Mac iOS of Android apparaten? Geen probleem, de Synology DS220+ gebruik je met zowel Windows, Apple als Android apparaten. Daarnaast ondersteunt de NAS ook het gebruik van een Chromecast en Apple Timemachine voor de volledige samenwerking. De DS220+ is daarnaast ook uitgerust met de eigen software. Neem bijvoorbeeld de VPN server. Hiermee log je in op je thuisnetwerk, ook wanneer je buitenshuis werkt.

Online delen van bestanden

Wanneer je als zzp’er werkt, wil je graag met meerdere klanten iets delen. De Synology DS220+ ondersteunt tot 10 gebruikers tegelijkertijd, waardoor je ook een zakenpartner eenvoudig aan het netwerk toevoegt. Hiermee voorkom je ook een duur abonnement op een cloud service, waar je uiteindelijk niet de volledige service uit haalt. Door de FTP functie en webserver bepaal je zelf wie toegang heeft tot alle documenten. Zo houd je altijd het overzicht wie in bepaalde mappen kan komen.

Een krachtige processor met hoge internetsnelheden

Tijdens het werken wil je geen vertragingen ervaren in laadtijden. De DS220+ is uitgerust met een dual core processor, die meerdere taken tegelijkertijd uitvoert. Daarnaast heeft deze NAS 2 ethernetpoorten. Hierdoor verdubbel je de internetsnelheid en werk je nog sneller. Het interne werkgeheugen klokt op 2 gigabyte, waardoor de NAS multitasken met gemak aankan. Zo ga je niet alleen snel, maar ook efficiënt te werk.

Ook geschikt voor ontspanning en persoonlijk gebruik

Aan het einde van de dag is er ook ruimte voor ontspanning. Creëer een map voor persoonlijk gebruik en bewaar hier je favoriete films. Deze stream je in full hd kwaliteit via de Plex software. Deze server app organiseert je mediabibliotheek automatisch en streamt jouw media naar alle geselecteerde apparaten. Naast ontspanning is dit ook handig voor bedrijfsvideo’s, reclames en meer.

Interesse?

Lijkt jou een Synology DS220+ NAS wel wat voor je dagelijkse werkzaamheden? Bestel er dan eentje bij Coolblue. Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis.

Coolblue
Partner van ZZP Barometer

Coolblue, ooit begonnen als studentenbedrijf. Nu een snelgroeiend e-commercebedrijf met 9 fysieke winkels in Nederland en België. Sinds de oprichting in 1999 heeft Coolblue maar één doel: jou blij maken. Ze geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Met meer dan 3.000 Coolblue'ers werken ze keihard om de klanten te verwonderen.

Bekijk alle artikelen van Coolblue →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →