De Dag van de ZZP’er komt er weer aan!

Avatar foto Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
2 Shares

Op zaterdag 4 april zal in De Rijtuigenloods in Amersfoort de Dag van de ZZP’er (#dvdzzp) 2020 worden gehouden. De Dag van de ZZP’er is hét zzp-event van het jaar waar je als (z)zp’er, freelancer of interim professional écht bij moet zijn. Het is een dag vol inspiratie en motivatie met vele mogelijkheden om te netwerken, kennis op te doen op het informatieplein of seminars en workshops te bezoeken. De website staat inmiddels online en dankzij hoofdpartner Movir zijn de gratis tickets nu te bestellen.

Meld je aan voor DvdZZP

Freelancer of the Year Awards (FOTY)

Het klapstuk van de dag is de bekendmaking van de Freelancer of the Year 2020. Deze verkiezing is inmiddels in volle gang. Het is nog steeds mogelijk voor ondernemers om zich aan te melden voor deze verkiezing. Naast de eeuwige roem wint de winnaar ook een jaar lang gratis rijden in een e-Golf. Daarnaast zijn er nog titels en mooie prijzen te winnen in de categorieën Publieksprijs en Beste Starter.

Meer informatie over de FOTY

Programma DvdZZP

Kijk hieronder hoe de Dag van de ZZP’er er globaal uit ziet en welke seminars en workshops er te volgen zijn. Het exacte programma staat hier.

  • 11.30 uur Deuren geopend
  • 11.30 uur Informatieplein
  • 11.45 uur Exclusieve lunch
  • 12.30 uur Officiële opening door dagvoorzitter Peter Heerschop
  • 13.00 uur Keynotes, seminars & workshops
  • 16.00 uur Uitreiking FOTY Awards
  • 16.30 uur Netwerkborrel
Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →