Doorpakken met Kickstart Online Ondernemen

Een aantal jaren geleden kreeg ik bezoek van een leuke ondernemer uit de regio. Hij zat in de techniek. Had geweldige inzichten meegenomen uit Amerika …En vertelde mij daar enthousiast over. En had mij graag zijn product verkocht. Ik knikte en humde…

Maar heel eerlijk … ik snapte er geen bal van. Ik zat vooral in mijn eigen bubbel. Mijn eigen manier van werken. Mijn “niet technische” kennis. Mijn beeld van de werkelijkheid ook. Hij belde me later nog eens en ik vertelde dat ik er niet aan toe was.

Waar ik niet aan toe was wist ik eigenlijk ook niet. Het heeft nog best even geduurd voor ik het grote plaatje zag. Daar moest ik Ronald Jagt voor tegenkomen. Die alle geduld van de wereld had. En de tijd nam om alle online kansen met me te bespreken. De rest is inmiddels geschiedenis.

Ik besloot steeds meer de kansen van online te omarmen. Een online programma te maken. Waardoor ik los kwam van mijn uurtje-factuurtje bedrijf. Ik ging krachten bundelen. Opschalen. Webinars geven. Als onderdeel van mijn strategie.

In maart besloot ik, samen met drie partners, een VOF op te richten. Kickstart Online Ondernemen.

Voor al die ondernemers die nog in het uurtje factuurtje tijdperk leven.

Of gewoon nog niet werken op een schaalbaar manier. En die er misschien nog wat tegenaan hikken. Is het wel voor mij? Maar hoe pak ik het dan op? En wat doe ik dan met de weerstand die ik voel?

Heb je ook wel eens gemerkt dat je weerstand verdwijnt als je gewoon de kans krijgt om dingen aan te pakken. Dat je wél weer precies weet wat jij wil voor jouw klant als je er in kleinere stappen doorheen loopt? Nou, precies dáárom hebben wij daar iets voor gemaakt.

Afgelopen vrijdag hebben we een mooi aanbod gedaan. Als afsluiter van 4 masterclasses over online ondernemen.

In 90 dagen online. Aan de hand van 12 mijlpalen ga je zorgen voor nieuwe aanwas van klanten.

 1. Je boodschap en je doel helder
 2. Je ideale klant in beeld
 3. Je verdienmodel en aanbod scherp
 4. Alles over je weggever: de ultieme lekkermaker!
 5. Opvolgen met de perfecte automatische e-mails
 6. Je aanbod super smooth verkopen op je salespage
 7. Je funnelpagina’s op je website kant en klaar
 8. Je opvolging volledig geautomatiseerd ready-to-go
 9. Je afrekenproces werkend; money in the bank!
 10. Je pilotgroep (voordat je geld gaat uitgeven)
 11. Je eerste campagne (testbudget)
 12. Je ultieme advertentiestrategie (rendabele campagnes)

Ben je nieuwsgierig?

We hebben er ditmaal een heuse lancering van gemaakt. Met een eenmalige enorme korting om knallend van start te gaan met een hele groep enthousiaste ondernemers die ook graag 1 september willen kunnen zeggen dat ze de afgelopen maanden flink hebben doorgepakt. En nu klaar zijn voor meer.

Dus vandaag mag ik je dit nog aanbieden: www.kickstartonlineondernemen.nl

Jolanda Wicherson

Jolanda Wicherson is sinds 14 jaar ondernemer en de laatste jaren actief als ondernemerscoach. Ze helpt ondernemers in hun persoonlijke en zakelijke groei. Jolanda is bekend geworden door het  acquisitiebord, haar titel zakenvrouw van Flevoland 2015. Onlangs verscheen haar boek ‘Geef je bedrijf een KICKSTART: Klanten vinden en binden in de eerste vijf jaar van je onderneming’. Jolanda’s motto: begin maar gewoon…

 

Bekijk alle artikelen van Jolanda Wicherson →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →