Arend Jansen - Aegon

Arend Jansen

Manager Special Deals bij Aegon

Arend Jansen is manager specials deals bij Aegon. Als expert op gebied van inkomensverzekeringen initieert en begeleidt hij de ontwikkeling van proposities voor specifieke doelgroepen. Naast kennis op gebied van inkomensverzekeringen heeft hij ook grote affiniteit met en betrokkenheid bij preventie en re-integratie. Deze interesse heeft geresulteerd in het behalen van de studie Register Case en Caremanagement (RCCM®). Arend is bestuurslid van de RNVC, dè beroepsvereniging voor registercasemanagers. Zijn visie over inkomensverzekeringen: financiële zekerheid is belangrijk en vaak noodzakelijk maar aan het werk komen of blijven is nog veel belangrijker. Werk is één van de belangrijke geluksfactoren van de mens. De inkomensverzekeraar kan (en moet) hieraan een belangrijke bijdrage leveren!

Bezoek de website →

Aegon biedt wereldwijd zo’n 40 miljoen mensen oplossingen op het gebied van pensioenen, verzekeringen en vermogensbeheer. Omdat we het belangrijk vinden dat u zelf bewust financiële keuzes kunt maken, ontwikkelen we producten die u financieel zelfstandig maken. Wij weten dat het overgrote deel van de ZZP-ers niet verzekerd is van inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Aegon heeft zich als missie gesteld om ZZP-ers te beschermen wanneer het inkomen wegvalt door arbeidsongeschiktheid. Daarvoor heeft Aegon een voordelige AOV met ruime dekking en transparante voorwaarden ontwikkeld.

Als ondernemer bent u niet standaard verzekerd voor inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Als u ziek wordt of een ongeluk krijgt kunt u niet terugvallen op een uitkering van de overheid. U moet daar zelf iets voor regelen. Aegon biedt u een passende Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Wij bewijzen dat een AOV met ruime dekking niet duur hoeft te zijn. We bieden u persoonlijke begeleiding bij arbeidsongeschiktheid en verlangen niet dat u ander werk gaat doen.

Lees meer en bereken uw premie op www.aegon.nl/aov.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →