Flyct claimt schade met lef

Avatar foto Letselschade
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

ZZP Barometer verwelkomt letselschadespecialist Flyct als nieuwe themapartner

Flyct is een toonaangevend letselschade expertisebureau en verhaalt kosteloos schade op een aansprakelijke derde. Voor een zzp’er is dit natuurlijk nog belangrijker, omdat deze bij letsel ook geen inkomen heeft (als er niks geregeld is op het gebied van arbeidsongeschiktheid). Veel ondernemers weten niet dat je na een ongeval kosteloos een letselschadebureau in kunt schakelen.

Dienstverlening kost niets

Wanneer je slachtoffer bent van bijvoorbeeld een (verkeers)ongeval en hierdoor schade oploopt, dan heb je recht op vergoeding van de schade. Flyct zorgt ervoor dat je de schadevergoeding krijgt waar je recht op hebt. Deze dienstverlening kost je niets, omdat ook deze kosten worden verhaald op de verantwoordelijke partij, als onderdeel van de letselschadeclaim.

Claim jouw letselschade met lef!

Als je een schadevergoeding wilt claimen als gevolg van opgelopen letsel, dan is het belangrijk dat je een belangenbehartiger inschakelt die vecht voor jouw belangen. Flyct gaat namens jou in overleg met de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Zij regelen jouw schade en gaan voor een eerlijke schadevergoeding. Jij kunt je dan volledig richten op je herstel, met het vertrouwen dat het vergoedingsdeel goed wordt geregeld.

Vragen over jouw letselschadeclaim?

De letselschade juristen van Flyct zitten voor je klaar om al jouw vragen over letselschade te beantwoorden. Vertel Flyct jouw verhaal en zij regelen de rest.

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →