Geen onverstaanbare meetings meer

Elektronica
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Thuiswerken is het nu, maar voor veel ondernemers en bedrijven is het ook de toekomst. Wanneer je vanuit huis aan het vergaderen bent, is het van belang dat jij goed verstaanbaar bent en je de anderen duidelijk hoort. Omdat de speakers en microfoon van je laptop vaak niet goed genoeg zijn, heb je een vergaderspeaker nodig. De Poly Sync is de ideale professionele vergaderspeaker voor effectieve meetings.

Voor thuis

Met de Poly Sync 20 heb je een vergaderspeaker voor thuis. Je sluit de vergaderspeaker aan op je laptop of smartphone en je voert heldere digitale gesprekken. Het achtergrondgeluid wordt gefilterd door de microfoon. Zo blijft de focus bij jouw stem en horen jouw gesprekspartners niet de voorbijrijdende vuilniswagen.

Voor onderweg

De Poly Sync is draadloos en heeft een accuduur van maximaal 20 uur. Je neemt de vergaderspeaker daarom mee naar bijvoorbeeld de koffiezaak op de hoek. Koppel de speaker via bluetooth aan je smartphone en vergader overal. Op naar het volgende adres? Stop de Poly Sync in de meegeleverde draagtas en neem hem mee zonder dat hij beschadigt.

Voor een klein kantoor

Voer je gesprekken in een klein kantoor of grotere vergaderruimtes? Dan is de Poly Sync 40 voor jou. Deze vergaderspeaker is groter dan de Poly Sync 20 en produceert daardoor kamervullend geluid in een ruimte van 5 bij 5 meter. Ook de Poly Sync 40 heeft een accuduur van maximaal 20 uur, dus ook deze speaker gebruik je waar en wanneer je maar wilt.

Muziek luisteren

Naast vergaderen is de Poly Sync ideaal voor het luisteren van muziek. De kraakheldere speaker produceert muziek van multimedia kwaliteit. Dus ben je niet aan het vergaderen? Gebruik de speaker dan voor het afspelen van jouw favoriete playlist.

Knoppen op de speaker

Neem eenvoudig gesprekken aan, hang op en stel het volume bij tijdens de vergadering met de knoppen op de Poly Sync. Zo mis je nooit meer een call. Gebruik ook de lichtbalk om vanuit de hele kamer te zien of de speaker aan staat en je in gesprek zit.

Water en stof resistent

Stoot je een beker water om? Staat je vergaderspeaker op een stoffig bureau? Geen probleem voor de Poly Sync. Dankzij een IP64 bescherming, is de speaker bestand tegen waterspatten uit iedere richting en is de speaker volledig stofdicht.

Compatibiliteit

Je sluit de speaker op 2 manieren aan: bedraad of draadloos. Wanneer je de Poly Sync bedraad gebruikt, sluit je hem via een usb kabel aan op je Windows computer of Apple Mac. Voor draadloos gebruik verbind je de vergaderspeaker via bluetooth aan bijvoorbeeld je smartphone. Zo vergader je in de trein, in de tuin, op kantoor of in een restaurant.

Interesse?

Wil jij ook geen onverstaanbare meetings meer? Bestel de Poly Sync vergaderspeaker dan bij Coolblue. Vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen in huis.

 

Coolblue
Partner van ZZP Barometer

Coolblue, ooit begonnen als studentenbedrijf. Nu een snelgroeiend e-commercebedrijf met 9 fysieke winkels in Nederland en België. Sinds de oprichting in 1999 heeft Coolblue maar één doel: jou blij maken. Ze geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Met meer dan 3.000 Coolblue'ers werken ze keihard om de klanten te verwonderen.

Bekijk alle artikelen van Coolblue →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →