Hypotheek

Powered by FinaForte

FinaForte is een landelijk werkende financieel dienstverlener die haar dienstverlening compleet heeft ingericht rondom ondernemers. Binnen de financiële dienstverlening wordt de positie van een ondernemer vaak als lastig beschouwd. Dit komt doordat veel producten en diensten uitsluitend zijn ontwikkeld voor de consument. Tevens zijn financieel adviseurs niet per se opgeleid voor advies aan ondernemers. FinaForte focust zich op hypotheken voor ondernemers, bedrijfsfinancieringen, administratie en belastingadvies en diverse thema’s binnen financiële planning. Als zzp’er praat het bijzonder prettig wanneer je over financiële vraagstukken in gesprek kunt met een ondernemer specialist van FinaForte. Kijk meer over onze oplossingen op onze website.

Bezoek de website →
FinaForte - ZZP Hypotheek nodig?

Alle zzp’er een hypotheek. Dat is de missie waar wij voor gaan. Zzp’ers klagen vaak over het feit dat zij maar moeizaam of soms helemaal niet een hypotheek kunnen afsluiten. Hoe kun je als zzp’er jouw hypotheekaanvraag wel tot een succes maken? Met onderstaand stappenplan vergroot je jouw kans op succes:

  1. Je bent minimaal 1 jaar aan het ondernemen;
  2. Je kunt minimaal 1 jaarrekening overleggen;
  3. Je geeft inzicht in jouw achtergrond aan opleiding en ervaring (bijvoorbeeld een CV);
  4. Je kunt een onderbouwde prognose overleggen;
  5. Welke diensten en/of product lever je en wie zijn jouw klanten of opdrachtgevers:
  6. Door op een overzichtelijke manier jouw inkomens- en vermogenspositie te presenteren kan het voor de hypotheek noodzakelijke toets inkomen worden bepaald.

Zodra jouw toets inkomen bekend is en is goed gekeurd is ook de maximale hypotheeklening als zzp’er bekend.
Door een juiste opbouw van jouw dossier en een duidelijke presentatie van jouw bedrijf kun je vaak meer lenen. Door een hypotheek adviseur gespecialiseerd in een zzp hypotheek in te schakelen kun je het maximale uit jouw mogelijkheden halen.

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →