Maak een volledige desktop van jouw monitor

Elektronica
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Klein bureau? Geen probleem

Niet iedereen heeft voldoende ruimte voor een groot bureau waar een volledige werkplek op past. Nu kun je natuurlijk aan de slag op een laptop, maar daar doe je jouw rug en schouders geen plezier mee. De Lenovo ThinkCentre M70q is een mini pc die je gemakkelijk achter jouw monitor monteert. Combineer de compacte desktop met een verstelbare monitor. Zo creëer je in een handomdraai een volwaardige en ergonomische werkplek die slechts een fractie van jouw beschikbare ruimte inneemt.

Compact zonder concessies

Hoewel het formaat van de ThinkCentre klein is, zijn de prestaties dat niet. Met een Intel Core i5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen multitask je moeiteloos met Microsoft Office applicaties en draai je zware programma’s zoals Adobe Photoshop. Bewerk foto’s voor een jaarverslag, analyseer data in grote Microsoft Excel spreadsheets of beantwoord mails. Op de Lenovo ThinkCentre doe je het zonder vastlopers en vertragingen. ThinkCentre computers worden op 10 punten getest volgens militaire specificaties en ondergaan meer dan 200 kwaliteitscontroles om er zeker van te zijn dat ze ook in extreme omstandigheden hun werk blijven doen. Zo staat niets jouw productiviteit nog in de weg.

Werken met zekerheid

Jij moet op jouw computer kunnen vertrouwen. Daarom levert Lenovo 3 jaar on-site garantie bij de ThinkCentre. Als er onverhoopt iets misgaat met de computer, komt een monteur van Lenovo bij jou thuis of kantoor langs. Zo weet je zeker dat je altijd een werkende computer hebt. De beveiligingsoplossingen van Lenovo ThinkShield combineren hardware en software om je computer en gegevens te beschermen. De TPM 2.0 chip versleutelt wachtwoorden en de Smart USB Protection zorgt ervoor dat niemand ongewenste USB apparaten kan aansluiten om zo bij jouw bestanden te komen. En met het Kensington-slot monteer je de desktop fysiek aan je werkplek.

Windows 10 Pro

De Lenovo ThinkCentre is gemaakt met het oog op de zakelijke gebruiker en beschikt dus over Windows 10 Pro, hét besturingssysteem voor zakelijk gebruik. Je haalt alles uit jouw werkdag met handige functies. Met BitLocker bewaar je gevoelige data versleuteld en geef je ongewenste indringers geen kans. Werk je vanuit huis? Dan log je eenvoudig in op jouw bedrijfsnetwerk met Remote Desktop. Zo heb je altijd toegang tot belangrijke bestanden.

Interesse?

Is de Lenovo ThinkCentre M70q wat voor jou? Bestel hem dan bij Coolblue. Vandaag voor 23:59 besteld, morgen aan de slag met je nieuwe desktop.

Coolblue
Partner van ZZP Barometer

Coolblue, ooit begonnen als studentenbedrijf. Nu een snelgroeiend e-commercebedrijf met 9 fysieke winkels in Nederland en België. Sinds de oprichting in 1999 heeft Coolblue maar één doel: jou blij maken. Ze geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Met meer dan 3.000 Coolblue'ers werken ze keihard om de klanten te verwonderen.

Bekijk alle artikelen van Coolblue →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →