Maak jezelf verstaanbaar tijdens het (thuis)werken

Inmiddels is het bijna niet meer weg te denken uit het dagelijks leven: werken vanuit huis. Het jaar 2020 liet ons massaal thuiswerken. Waar het voor de één een uitkomst is, is het voor de ander wat minder makkelijk. De drukke kantooreilanden hebben plaatsgemaakt voor de soms wat rumoerige thuisomgeving. En zie je dan maar eens te focussen op je werk.

Geen last meer van omgevingsgeluid

Is het bij jou thuis hectisch, dan is het handig om je omgevingsgeluid niet te horen tijdens het werken. Een headset met noise cancelling biedt in dat opzicht uitkomst. Door de noise cancelling aan te zetten, heb je geen last meer van het geluid in je directe omgeving. Zo blijf je gefocust op datgene waar je mee bezig bent. Een Jabra Evolve2 85 of 65 office headset heeft actieve noise cancelling. Met één van deze 2 op je hoofd focus je je volledig op je werk of het belangrijke belletje. Is het niet zo heel lawaaierig thuis, dan is een Evolve2 40 ruim voldoende om je omgevingsgeluid te dempen.

Laat van je horen tijdens vergaderingen

Tijdens het thuiswerken gaat vergaderen over het algemeen online. Dan is het wel zo handig om anderen goed te horen en jezelf goed verstaanbaar te maken. Niet alleen zorgt een Jabra Evolve2 headset voor een goede geluidskwaliteit, ook het gebruik van meerdere microfoons helpen bij een goed overleg. Sommige headsets hebben wel 10 microfoons die achtergrondruis dempen, waardoor je collega’s je altijd goed verstaan. De goede geluidskwaliteit van de Evolve2 koptelefoons zorgen ervoor dat je anderen duidelijk hoort. Tel hier een hoog draagcomfort bij op door het lichte gewicht van de headsets, en je vergadert urenlang zonder dat de headset niet meer lekker op je hoofd rust.

Neem ‘m mee terug naar kantoor

Tegen de tijd dat we langzaamaan weer richting de kantoorsetting teruggaan, heeft een eigen office headset ook dan voordelen. Neem je headset in dat geval weer mee terug naar de kantooromgeving. Bellen of online vergaderen op een afdeling met anderen om je heen gaat net zo makkelijk met een Evolve2 als thuis door de noise cancelling en de ruisonderdrukking van de microfoons. Bovendien vallen je collega’s je niet zomaar lastig, want ben je aan het bellen, gaat het rode lampje op je headset aan. Dan ziet iedereen dat je aan het bellen of vergaderen bent. Gebruik de headset daarnaast eenvoudig op meerdere apparaten tegelijkertijd. Wissel zo snel tussen je telefoon en je werkcomputer. Op die manier gebruik je nog maar één headset voor al je apparaten. Dat is vooral handig als je deels op kantoor bent en voor een deel thuis aan de slag gaat.

Interesse?

Lijkt jou een Jabra Evolve2 office headset wel wat voor je dagelijkse werkzaamheden? Bestel er dan eentje bij Coolblue. Vandaag voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Coolblue
Partner van ZZP Barometer

Coolblue, ooit begonnen als studentenbedrijf. Nu een snelgroeiend e-commercebedrijf met 9 fysieke winkels in Nederland en België. Sinds de oprichting in 1999 heeft Coolblue maar één doel: jou blij maken. Ze geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Met meer dan 3.000 Coolblue'ers werken ze keihard om de klanten te verwonderen.

Bekijk alle artikelen van Coolblue →

Populaire artikelen

Coolblue - ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →