Makkelijk en veilig samenwerken met Microsoft 365

Nu het merendeel van werkend Nederland thuis aan de slag moet, zijn we gedwongen om meer mobiel en op afstand te werken. Niet altijd even makkelijk, vooral als je veel samenwerkt met collega’s. Gelukkig zijn er manieren om eenvoudiger verbonden te blijven met elkaar. Uiteraard wil je het liefste in een veilige omgeving samenwerken. Microsoft 365 zorgt ervoor dat je zelfs op afstand veilig samenwerkt.

Alles in huis voor efficiënt samenwerken

Microsoft 365 is een abonnement waarin alle programma’s en applicaties inbegrepen zijn om zo effectief mogelijk samen te werken met collega’s of opdrachtgevers. Onderdeel van Microsoft 365 zijn bijvoorbeeld de alom bekende apps als Word, PowerPoint en Excel. Ongetwijfeld tools die je wel eens gebruikt, en dan weet je hoe onmisbaar ze zijn. Het handige aan Microsoft 365 is echter dat de programma’s ook online bruikbaar zijn. Werk bijvoorbeeld samen aan een presentatie die je komende week geeft of werk samen een data analyse uit in Excel. Dit alles doe je in een online cloud omgeving, waar je gegevens veilig staan bewaard. Want werk je met gevoelige informatie, dan wil je dat de data veilig zijn.

Coolblue - ZZP Barometer

Extra veilige opslag via OneDrive

Alle versies van Microsoft 365 hebben maar liefst een terabyte online opslag inbegrepen. Handig als je vormgever bent en bijvoorbeeld overal en te allen tijde je ontwerpen wil openen, waar je ook bent. Nog handiger is de ‘kluis’, waar je jouw OneDrive bestanden versleuteld in bewaart. Zo weet je zeker dat je bestanden niet in verkeerde handen vallen. Extra handig is de toevoeging van Microsoft Teams aan Microsoft 365, waarmee je nog overzichtelijker werkt met collega’s. Of met je vrienden en familie, wanneer je klaar bent met werken.

Gemakkelijk samenwerken in Microsoft Teams

Chat in groepsverband of individueel, organiseer videovergaderingen of werk samen aan bestanden, en dat allemaal gebundeld in de veilige omgeving van Microsoft Teams. Met een druk op de knop hang je met een collega aan de lijn of stuur je een update van je werk naar alle gegadigden. Stel agenda’s op elkaar af, want via Outlook zie je precies wanneer iedereen beschikbaar is voor overleg. Of deel onderweg via je smartphone benodigde bestanden via SharePoint. Met Microsoft 365 ben je altijd verbonden, waar je je ook bevindt. Heb je een organisatie met veel klanten? Dan bieden de extra features van Business Premium nog meer voordelen.

Afspraken inplannen via Bookings

Werk je met klanten die over de vloer komen, dan biedt de nieuwe Bookings applicatie uitkomst. Deze feature is onderdeel van Business Premium en stelt klanten in staat zelf een afspraak in te plannen. Scheelt een hoop telefoontjes plegen. Met ingebouwde herinneringen weet je zeker dat zowel jij als de klant op de hoogte zijn van de afspraak. Op wat voor manier je ook samenwerkt, online samenwerken wordt een stuk makkelijker met Microsoft 365.

Interesse?

Lijkt Microsoft 365 jou ideaal voor jouw werkzaamheden? Bestel jouw versie van Microsoft 365 dan bij Coolblue. Vandaag voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Coolblue
Partner van ZZP Barometer

Coolblue, ooit begonnen als studentenbedrijf. Nu een snelgroeiend e-commercebedrijf met 9 fysieke winkels in Nederland en België. Sinds de oprichting in 1999 heeft Coolblue maar één doel: jou blij maken. Ze geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Met meer dan 3.000 Coolblue'ers werken ze keihard om de klanten te verwonderen.

Bekijk alle artikelen van Coolblue →
Coolblue - ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →