Nooit meer zorgen over de batterij van je smartphone

Als ondernemer is een smartphone onmisbaar. Je wil de hele dag bereikbaar zijn. Maar al die berichten, mails en telefoongesprekken slurpen je batterij leeg. Erg onhandig, als je niet in de gelegenheid bent om je smartphone regelmatig op te laden. Gelukkig biedt de Motorola Moto G9 Power de oplossing. Deze goedkope en zuinige smartphone heeft een enorme batterij. Met de Moto G9 Power kom je bij gemiddeld gebruik 2 dagen door zonder opladen.

Grote batterij

De batterijcapaciteit wordt uitgedrukt in mAh (Milliampère-uur). De 6.000 mAh batterij van de Moto G9 Power is momenteel één van de grootste accu’s in smartphone land. Dit exemplaar is ongeveer anderhalf keer zo groot als de gemiddelde smartphone batterij. De batterij slaat dus veel energie op, waardoor je het toestel lang gebruikt zonder hem op te hoeven laden. Vergelijk het met de tank van een auto: hoe groter de tank, hoe meer benzine of diesel er in past. Hoe meer brandstof, hoe langer je doorrijdt zonder te tanken.

Coolblue - ZZP Barometer

Zuinig scherm zorgt voor een langere batterijduur

Je haalt pas écht alles uit zo’n grote batterij als je smartphone ook zuinig in gebruik is. Motorola heeft daar met de Moto G9 Power goed over nagedacht. De focus van deze mobiele telefoon ligt op de batterij. Daarom heeft dit toestel een zuinig hd scherm. Omdat het toestel op dit scherm weinig pixels hoeft aan te sturen, vraagt het scherm minder energie dan dat van andere smartphones. De batterij gaat dus extra lang mee.

Vlot opladen

Het ‘nadeel’ van een grote batterij is dat het langer duurt voordat hij volledig is opgeladen. Gelukkig zit er een snellader in de doos van jouw nieuwe Motorola Moto G9 Power. Gratis en voor niets. Deze 20 watt lader levert 2 keer zoveel vermogen als een standaard oplader. Hierdoor laad je het toestel ondanks de enorme batterij net zo snel op als andere smartphones uit deze prijsklasse. Na een uur opladen zit de batterij ongeveer voor de helft vol. Dat is met de Moto G9 Power genoeg voor een dag multitasken.

Groot scherm, goede camera en rekenkracht

Op het grote 6,78 inch scherm heb je genoeg ruimte om comfortabel door je berichten te bladeren. Verder heeft de telefoon genoeg rekenkracht voor de gemiddelde gebruiker. Je schakelt soepel tussen je mail en verschillende apps als LinkedIn en Spotify. Achter op het toestel zit een 64 megapixel camera. Hiermee schiet je scherpe foto’s om door te sturen naar collega’s, vrienden en familie. Ook handig: de G9 Power beschikt over een NFC chip. Je gebruikt het toestel dus ook om contactloos te betalen.

Interesse?

Heb je geen zin meer om je zorgen te maken over een lege batterij? Bestel de Motorola Moto G9 Power dan bij Coolblue. Vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen in huis.

Coolblue
Partner van ZZP Barometer

Coolblue, ooit begonnen als studentenbedrijf. Nu een snelgroeiend e-commercebedrijf met 9 fysieke winkels in Nederland en België. Sinds de oprichting in 1999 heeft Coolblue maar één doel: jou blij maken. Ze geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Met meer dan 3.000 Coolblue'ers werken ze keihard om de klanten te verwonderen.

Bekijk alle artikelen van Coolblue →

Populaire artikelen

Coolblue - ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →